Tego jeszcze nie widzialem... Niedlugo z zuka beda atakowac darmozjady...
Uwazajcie tez jak lecicie z Sowna do Stargardu. W kazdej wiekszej miejscowosci sa znaki o radarze na odcinku 1km. Jedno z aut robiacych zdjecia ma naklejki "sprzedam", drugi wali przez ciemna szybe z tylu i ma minimalne jasne wyciecie na obiektyw.
Odp: Temat dla kierowców - 29/12/2013 11:38
Filmik wrzucony kilka dni temu, ale z komentarzy wynika że to jakiś archiwalny odcinek. Z kiedy dokładnie nie mam pojęcia, ale nie to jest istotne - wrzucone ku przestrodze. Uważnym trzeba być na każdym kilometrze naszych dróg. Do tego nas pomału przyzwyczajają i nie ma to niczego wspólnego z poprawą bezpieczeństwa na drodze...
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Ja od jakiegoś roku używam zestawu Jabra (ten pierwsz link) i mogę jak najbardziej polecić. Co prawda nie ma polskiego menu oryginalnie, ale można sobie dograć ze strony producenta. Plus to też dosyć długo działająca bateria.
Odp: Temat dla kierowców - 31/12/2013 16:18
Cieszy mnie to bo właśnie na ten pierwszy najbardziej się nastawiam - powiedz mi jeszcze czy kupowałeś go gdzieś w Szczecinie? Jest w ogóle możliwość obejrzenia go gdzieś na żywo czy trzeba liczyć raczej na kupno przez internetowe serwisy?
e. Ok - dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 31 grudnia 2013, 17:50 [1 raz(y)]
Odp: Temat dla kierowców - 03/01/2014 20:42
Pozrywały mi się linki w szybie od kierowcy, szyba jest póki co na kołku, auto renault megane II. Polecicie mi gdzie mógłbym to zrobić?
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Temat dla kierowców - 23/01/2014 22:28
Ktoś jest w stanie powiedziec coś na temat volkswagena Bora kombi ,1.9 ,2004 rocznik , olej napędowy. Nie znam się za bardzo na autach, a mam okazję kupna takiego auta.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.