Ciekawe... bo mnie po 7 latach od wystawienia mandatu zaocznego, podczas rutynowej kontroli w głębi Niemiec kazali zapłacić zaległy mandat bez żadnych odsetek. Wcześniej dostawałem do domu wezwania do zapłaty z DE, które olewałem. Mandat dotyczył wykroczenia drogowego i wystawiony został przez niemiecką Policję zaocznie.
Na S3 (skrzyżowanie z Kliniskami) fotki już zamontowane także trzeba "heblować" panowie.
Po parodniowych obserwacjach na razie same "puszki" fotek nie ma.
Tak przy okazji jeśli ktoś jeździ "szóstką" to może się przydać..
Żabowo - puszka,fotki brak
Rymań - fotka jest ale często wyciągana.
Skrzyżowanie Świdwin,Kołobrzeg - puszka,fotki brak
Skrzyżowanie przy zjeździe do Białogardu - puszka fotki brak. "edyta" wstawiona fotka także ostrożnie.
To jak na razie tyle z moich wnikliwych obserwacji.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 października 2013, 20:25 [1 raz(y)]
Ogólnie w Płoni trzeba uważać o każdej porze i z każdej strony, upodobali sobie to miejsce...
Generalnie upodobali sobie cały wjazd/wyjazd z miasta (Płonia-Struga-Gdańska), głównie grasuje oznakowana Alfa Romeo i po rozmowie z nimi stwierdzili, że główny cel to samochody ciężarowe i autobusy komunikacji miejskiej (wiem coś o tym Wpadła stówka i 4 punkty karne ). Także, tak na marginesie - jeśli będzie więcej opóźnień to nie narzekajcie i nie miejcie pretensji do kierowców
Odp: Temat dla kierowców - 14/10/2013 18:41
poratuje ktoś, gdzie znajdę w okolicach wałów niepłatną miejscówkę na parking? musze tam być od 9 do 18m a tam kurwa wszedzie czerwone, ewentualnie żółte rejony:/. ktos się orientuje jak sytuacja pod trasą zamkową przy zamku? tam też są płatne strefy??
poratuje ktoś, gdzie znajdę w okolicach wałów niepłatną miejscówkę na parking? musze tam być od 9 do 18m a tam kurwa wszedzie czerwone, ewentualnie żółte rejony:/. ktos się orientuje jak sytuacja pod trasą zamkową przy zamku? tam też są płatne strefy??
A z drugiej strony Ci pasuje? Na tyłach Teatru Polskiego, albo jeszcze bliżej gdzieś na Kapitańskiej, Storrady?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
A z drugiej strony Ci pasuje? Na tyłach Teatru Polskiego, albo jeszcze bliżej gdzieś na Kapitańskiej, Storrady?
Odp: Temat dla kierowców - 24/10/2013 16:10
Pytanie mam za sto punktów, bo człowiek zielony w tych sprawach. Od jakiegoś czasu posiadam VW Polo rocznik 2007 1.2 benzyna. Chciałbym wymienić olej, tylko za cholerę nie wiem co było lane wczesniej. Przebieg w granicach 70 tysięcy. Jakieś pomysły co wlać?
Odp: Temat dla kierowców - 24/10/2013 17:28
Takie info powinno być zamieszczone gdzieś w książce serwisowej? także co ile powinieneś wymieniać..
Sprawdź pod maską czy ktoś kto wcześniej nie wymieniał nie zostawił kartki z info jaki był wlany olej.
Auto młode więc pewnie syntetyk.. 5W-30? 5W-40?
a jakby Ci się chciało to sprawdź np. --> tuuuuu <--. Dobierz swój silnik i gotowe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.