Odp: Temat dla kierowców - 15/01/2013 13:11
Dodatkowo na Płoni koło Bobryka srebrny Focus ITD tłucze zdjęcia aż miło. Z tym Berlingo to też jakiś żart. Zwariowałem jak go zobaczyłem z kogutami. Kolor taki ciemnoszarozielony.
Odp: Temat dla kierowców - 18/01/2013 13:13
Jakiś czas temu padło pytanie o gaśnice samochodowe. W Kauflandzie jest aktualnie promocja - gaśnica z manometrem, 1kg ładunku, 19,99 zł.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Temat dla kierowców - 04/02/2013 23:08
Panowie szukam jakiejs fajnej firmy w naszej okolicy która zajmuje sie obklejaniem samochodów ... nie licząc wrapcar... bo ceny z kosmosu
Jeżeli uważasz że mamy ceny z kosmosu polecam ci firmę:
Optima na Swobody
albo In Car na Mieszka I
albo najlepiej am naucz się oklejać i sprawdź ile jest z tym zabawy a i nie zapomnij kupić folii na kolumba z sierścią kota...
www.wrapcar.pl
Panowie szukam jakiejs fajnej firmy w naszej okolicy która zajmuje sie obklejaniem samochodów ... nie licząc wrapcar... bo ceny z kosmosu
Jeżeli uważasz że mamy ceny z kosmosu polecam ci firmę:
Optima na Swobody
albo In Car na Mieszka I
albo najlepiej am naucz się oklejać i sprawdź ile jest z tym zabawy a i nie zapomnij kupić folii na kolumba z sierścią kota...
www.wrapcar.pl
atak ? dzięki - kwotę jaką dostałam zwaliła mnie z nóg za mała pierdółkę na samochodzie.
Odp: Temat dla kierowców - 07/02/2013 15:12
Ja oklejałem w Optimie auto firmowe, pytałem też o oklejanie całego pojazdu. Nie jest to niestety tanie bo jak napisałem endOne jest to pracochłonne, a i folia nie jest tania i jeżeli nie chcesz aby przy pierwszym myciu folia zaczęła schodzić to niestety trzeba zapłacić. Jeżeli jest to pierdoła to możesz zapytać o przygotowanie naklejki na transporterze i sam przykleić. Sam zamówiłem takie naklejki (logo+nazwa firmy) i oklejałem 34 ciężarówki.
Ja oklejałem w Optimie auto firmowe, pytałem też o oklejanie całego pojazdu. Nie jest to niestety tanie bo jak napisałem endOne jest to pracochłonne, a i folia nie jest tania i jeżeli nie chcesz aby przy pierwszym myciu folia zaczęła schodzić to niestety trzeba zapłacić. Jeżeli jest to pierdoła to możesz zapytać o przygotowanie naklejki na transporterze i sam przykleić. Sam zamówiłem takie naklejki (logo+nazwa firmy) i oklejałem 34 ciężarówki.
Ja jestem tego świadoma że to jest czasochłonna robota...i tez nie chodzi mi o to by zrobić to jak najtaniej bo nie o to chodzi by zeszła po pierwszym "szorowaniu" auta...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.