Ja wczoraj wracalem na prawobrzeze koło 16. Z wyszka na basen gorniczy jechalem 32 minuty. Korek zaczynał sie zaraz za mostem dlugim. W strone centrum zaczynal sie od rozjazdu na trase zamkowa. Przed basenem to samo. To jakas porazka jest.Bawią sie z tymi kładkami juz pol roku. W takim przypadku lepiej chyba wybrac tramwaj.
Odp: Temat dla kierowców - 08/10/2011 14:20
poleci ktos jaki dobry alkomat? jakis w miare warty pieniedzy, moze kosztowac pareset zl, aby byl wart.
Jest tego na rynku sporo, a nie wiem co kupic sobie na gwiazdke
Moze ktos z was uzywa/sprawdza swoje promile w taki sposób
Dostal ktos pamiatke z wyjazdu do Grudziadza? Mi przyszlo 100zl do zaplaty za przekroczone 15km/h, mimo tego, ze taryfikator przewiduje 50-100zl. Pewnie nie dali 50zl, bo nie oplacalo by im sie w ogole zajmowac sprawa. Jeszcze na wezwaniu wielkimi literami zaznaczyli, ze kwota nie podlega negocjacji.
Z ciekawości się zapytam. Mandat z Fotoradaru w Cybowie? z Powiatu Kalisz Pomorski?
Miejscowosc Cierznie. Mandat wystawila straz miejska w Debrznie.
Czy ktoś z Was ma ubezpieczenie OC w You Can Drive Ergo Hestii? Przykładowo obecny ubezpieczyciel wycenił tegoroczne ubezpieczenie na 804 zł (ostatnio 616 zł), a YCD na 277 zł ...
Co Ty się martwisz?? Przecież OC to obowiązkowy podatek za auto. Masz kwit, że zapłacone i się nie martwisz. Martwić się może co najwyżej ten, któremu szkodę wyrządzisz. A za kontynuację ubezpieczenia masz max 5% zniżki, więc w tym wypadku bez znaczenia.
Już kupione ubezpieczenie z You Can Drive - wszystko załatwione poprzez stronę WWW, polisa przychodzi na maila oraz pocztą. Kartonik OC do wydrukowania od razu Płatność kartą Polecam Jeśli spełnia się warunki, można zaoszczędzić ładnych parę setek
i jak, dalej to tak różowo wygląda wszystko jak się na początku wydawało?? i pytanie, czy tu też są naliczane zniżki? a jeśli tak, czy inni później je honorują bezproblemowo?
Odp: Temat dla kierowców - 09/10/2011 16:19
Według mnie wszystko jest ok, to jest przecież tylko OC. Zniżki są naliczane, a czy inni je honorują, tego nie wiem... to trzeba by było zapytać innych ubezpieczycieli, ale w sumie czemu mają nie honorować?
NIe wiem jak to mozliwe ale w You Can Drive na necie wyszlo mi drozej OC niz w PZU...
Mi wyszło drożej za samo OC w You Can Drive niż w bieżącym (MTU) gdzie mam jeszcze NNW, assistance i ubezpieczenie mieszkania
heh no mi w tym calym YCD za auto wyszlo 950 zl.... wiec w axa direct tez przez neta zalozylem i jakos 650 z nnw...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.