Odp: Temat dla kierowców - 28/09/2011 14:21
jak wygląda teraz trasa na Międzyzdroje? jedzie sie bez przeszkód? z 2 lata nie jechałem nad nasze morze autem, a zapowiada sie słoneczny czwartek/piatek i chciałbym skorzystac z okazji
Nie wiem jak mam zaoszczędzić chyba że nie będe wjeżdżał do centrum a tam musze wjechać.Na tych stronach co podałeś link są firmy które każą sobie płacić 79 zł + 20 zł wysyłka a jak podjadę do prenclau to mam ją za 10 euro.Widze więc że przebitka u nas duża a myślałem ze bedzie cena taka sama jak w niemczech.Dzięki za link.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
W chwili obecnej nie ma utrudnień na trasie. Za to porównując trasę obecną, z tą którą poruszałeś się ostatnio (oj dawno ) to jest udostępniona nieskończona obwodnica Miękowa (z ograniczeniem do 70 i przy skrzyżowaniach 50 km/h) oraz obwodnica Ostromic, Parłowka i Troszyna już z parametrami drogi ekspresowej, ale także do końca nie ukończona więc 100 i przy Troszynie 50 km/h (bardzo kolizyjne skrzyżowanie z małą widocznością wyjeżdżających samochodów).
Dalej do Międzyzdrojów bez zmian i bez utrudnień. Coś w samych Międzyzdrojach ostatnio kopali ale już po sezonie to nie powinno być utrudnień.
Odp: Temat dla kierowców - 29/09/2011 11:31
Jest gdzies ranking w miare aktualny zdawalnosci naszych szkol jazdy?
Chce wybrac jakas ktora nie bedzie tylko z polecenia kogos (bo prawie kazdy swoja poleca, a wiekszosc to nieporozumienie) tylko bedzie miala najwyzsza zdawalnosc.
Chce wybrac jakas ktora nie bedzie tylko z polecenia kogos (bo prawie kazdy swoja poleca, a wiekszosc to nieporozumienie) tylko bedzie miala najwyzsza zdawalnosc.
A tu masz -> rejestr ośrodków <- , który pomoże znaleźć Ciebie interesujący i porównanie ze wskazanymi wynikami...
Z doświadczenia wiem, że nie od szkoły to zależy a od osób prowadzących zajęcia (zaciekawienie słuchacza itp) i od samych instruktorów (i tu lepiej trafić na poleconego niż na jakiegoś przypadkowego z "niby dobrego ośrodka")...
A tu masz -> rejestr ośrodków <- , który pomoże znaleźć Ciebie interesujący i porównanie ze wskazanymi wynikami...
Z doświadczenia wiem, że nie od szkoły to zależy a od osób prowadzących zajęcia (zaciekawienie słuchacza itp) i od samych instruktorów (i tu lepiej trafić na poleconego niż na jakiegoś przypadkowego z "niby dobrego ośrodka")...
Dzieki, ciezko dojsc po tym troche bo same numery sa i trzeba kazdy bylo by sprawdzac...ale lepsze to niz nic
A Wy macie jakiegos super "poleconego" intruktora w jakiejs szkole?
Odp: Temat dla kierowców - 02/10/2011 13:43
mam trochę rdzy na aucie, powiedzmy, że lekko na progu i z tyłu pod zderzakiem, gdzie w Szczecinie można to zrobić no i nie drogo oczywiście??
Odp: Temat dla kierowców - 02/10/2011 15:07
Dostane w Szczecinie gdzie tanie radyjka do samochodu tak do 200 zł ? i czy wszystkie radia pasuja do aut( w sensie wymiarami) ?
albo jak masz czas i chcesz zaoszczedzic 50 zl to poczytaj tutaj
Nie wiem jak mam zaoszczędzić chyba że nie będe wjeżdżał do centrum a tam musze wjechać.Na tych stronach co podałeś link są firmy które każą sobie płacić 79 zł + 20 zł wysyłka a jak podjadę do prenclau to mam ją za 10 euro.Widze więc że przebitka u nas duża a myślałem ze bedzie cena taka sama jak w niemczech.Dzięki za link.
w niemczech ta naklejka kosztuje normalnie 5 euro
wjezdzajac do Berlina przez Pankow zakupilem w salonie VW bez zadnych problemow. koszt 5 ojro
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Dziś rano przed 7:00 na nitce wjazdowej do miasta korek rozpoczynał się już na Moście Pionierów. Dojechanie do Basenu Górniczego zajęło mi ponad 10 minut – polecam lewy pas, idzie najszybciej.
Na samym Basenie Górniczym wyłączony jest prawy pas. Związane jest to z budową kładki – na placu budowy zjawił się potężny dźwig Liebherr 1400.
Z tego co usłyszałem w PR Szczecin, pas ma być wyłączony aż do 30 listopada.
Odp: Temat dla kierowców - 06/10/2011 07:40
Na Struga jest ok o dziwo nie ma korkow, ale za to Gdanska to nieporozumienie ,wczoraj jechalem po 15 na prawobrzeze przejazd gdanska prawie 20 min.
A jak wracalem bylo jakos 16.30 korek na Trasie Zamkowej zaczynal sie juz kolo baszty siedmiu plaszczy .
Odp: Temat dla kierowców - 08/10/2011 11:08
Dostal ktos pamiatke z wyjazdu do Grudziadza? Mi przyszlo 100zl do zaplaty za przekroczone 15km/h, mimo tego, ze taryfikator przewiduje 50-100zl. Pewnie nie dali 50zl, bo nie oplacalo by im sie w ogole zajmowac sprawa. Jeszcze na wezwaniu wielkimi literami zaznaczyli, ze kwota nie podlega negocjacji.
Dostal ktos pamiatke z wyjazdu do Grudziadza? Mi przyszlo 100zl do zaplaty za przekroczone 15km/h, mimo tego, ze taryfikator przewiduje 50-100zl. Pewnie nie dali 50zl, bo nie oplacalo by im sie w ogole zajmowac sprawa. Jeszcze na wezwaniu wielkimi literami zaznaczyli, ze kwota nie podlega negocjacji.
Z ciekawości się zapytam. Mandat z Fotoradaru w Cybowie? z Powiatu Kalisz Pomorski?
Na Struga jest ok o dziwo nie ma korkow, ale za to Gdanska to nieporozumienie ,wczoraj jechalem po 15 na prawobrzeze przejazd gdanska prawie 20 min.
A jak wracalem bylo jakos 16.30 korek na Trasie Zamkowej zaczynal sie juz kolo baszty siedmiu plaszczy .
Ja wczoraj wracalem na prawobrzeze koło 16. Z wyszka na basen gorniczy jechalem 32 minuty. Korek zaczynał sie zaraz za mostem dlugim. W strone centrum zaczynal sie od rozjazdu na trase zamkowa. Przed basenem to samo. To jakas porazka jest.Bawią sie z tymi kładkami juz pol roku. W takim przypadku lepiej chyba wybrac tramwaj.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.