Ja był ci obojetnie jakiego Tom Toma. Myślę że do 500 zł spokojnie się wyrobisz. Ja w zeszłym roku dawałem niecałe 500. Jak narazie jestem bardzo zadowolony nie zawodzi mnie. Trasę Szczecin-Anglia już kilka razy przejechałem i nie miałem żadnych przygód
Już kupione ubezpieczenie z You Can Drive - wszystko załatwione poprzez stronę WWW, polisa przychodzi na maila oraz pocztą. Kartonik OC do wydrukowania od razu Płatność kartą Polecam Jeśli spełnia się warunki, można zaoszczędzić ładnych parę setek
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
nie patrz na moc max, pytaj o RMS bo to jest ta realna ciagla moc. Jak chcesz kupic dobre glosniki, to w zestawie najlepiej miec w miare dobre radio i wzmiacniacz pod to wszystko, no chyba ze chcesz po prostu same normalne glosniki, bez wyciskania z nich pelnej mocy i jakosci
PS - zainwestuj w JBL, nie zawiedziesz sie, jezeli chcesz tansze to polecam Hertz'e
Odp: Temat dla kierowców - 12/09/2011 11:36
Czy jeżeli spowodowałem niedużą kolizje i spisaliśmy oświadczenie, bez policji, to musze jakoś powiadamiać swojego ubezpieczyciela o tym.? Czy tylko poszkodowany powiadamia.?
Odp: Temat dla kierowców - 12/09/2011 14:05
Poszkodowany informuje ty nie musisz..dalej oni już działają, do ciebie natomiast przychodzi pismo od twojego ubezpieczyciela o potrąceniu zniżek itp. itd.
Tak od jakiegoś czasu sobie obserwuję jadąc z Wiosennej mijając cerfura i kaufland skręcając w prawo jak się dobrze "trafi" i ktoś lubi tego typu "sport" (takich mało wiedzących i jeżdżących tamtędy jest sporo) to można "parę groszy" wyciągnąć bo nie każdy wie że właśnie ci wyjeżdżający z Wiosennej mają pierwszeństwo.
Odp: Temat dla kierowców - 12/09/2011 23:05
Jak ktoś by miał ochotę sprawdzić żywotność akumulatora w swoim pojeździe przed zimą oraz układ ładowania za darmoszkę to ZAPRASZAM
Poszkodowany informuje ty nie musisz..dalej oni już działają, do ciebie natomiast przychodzi pismo od twojego ubezpieczyciela o potrąceniu zniżek itp. itd.
Tak od jakiegoś czasu sobie obserwuję jadąc z Wiosennej mijając cerfura i kaufland skręcając w prawo jak się dobrze "trafi" i ktoś lubi tego typu "sport" (takich mało wiedzących i jeżdżących tamtędy jest sporo) to można "parę groszy" wyciągnąć bo nie każdy wie że właśnie ci wyjeżdżający z Wiosennej mają pierwszeństwo.
Potwierdzam. Jeżdże tamtędy codziennie, z tym, że skręcam w lewo. I przynajmniej dwa razy w tygodniu ktoś wymusza na mnie pierszeństwo i jeszcze się dziwi, lub denerwuję. Wiele razy myślałem, żeby przytulić parę groszy, ale jednak odruch hamowania bierze zdecydowanie górę.
Jeśli jeździsz po Trasie Zamkowej i Moście Pionierów i za każdym razem spotykasz się z wybojami na drodze, to ta informacja na pewno Cię zainteresuje. W dniach 16-18 września ZDiTM zlecił wykonanie nawierzchni na obiektach mostowych w Szczecinie.
W ramach tej naprawy wykonane zostaną prace w następujących miejscach:
1. Wjazd na Trasę Zamkową od strony ulicy Gdańskiej – zlikwidowane zostaną zapadnięcia i nierówności na długości około 100 metrów od wjazdu na TZ. Wymieniona zostanie również nawierzchnia na prawym pasie Trasy Zamkowej na nitce wjazdowej do miasta.
2. Na Moście Pionierów poprawiona zostanie nitka wyjazdowa z miasta (od strony Basenu Górniczego) – zlikwidowane zostaną zapadnięcia w jezdniach na dojeździe do mostu.
Prace będą prowadzone w godzinach wieczornych od piątku do niedzieli.
Mam takie pytanie czy Al. Niepodległości kolo Kaskady jest już przejezdna dla samochodów??
Wjezdzac nie wolno ale jadac z bramy portowej w strone pl zolnierza mozesz sie wcisnac, natomiast ze strony pl zolnierza w kierunku bramy portowej droga juz zamknieta.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.