Może ktoś jeździł na Dębicy Frigo 2 albo Fulda Kristall Montero 3? Zastanawiam się nad jednym i drugim. Dębica tańsza o 25zł na sztuce, ale Fulda niby stoi klasę wyżej. Warto dopłacić?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Temat dla kierowców - 02/09/2011 10:22
Czy ktoś z Was ma ubezpieczenie OC w You Can Drive Ergo Hestii? Przykładowo obecny ubezpieczyciel wycenił tegoroczne ubezpieczenie na 804 zł (ostatnio 616 zł), a YCD na 277 zł ...
Polecałbym po prostu telefon Nokii z nawigacją Ovi. Wszystko zależy od tego jak często używasz nawigacji. Ovi używam sporadycznie ale sprawdza się bardzo dobrze. Do tego są aplikacje, które pokazują np. najbliższy koncert, mecz w okolicy i knajpy z opisami klientów.
Telefony z GPS-em Nokii zaczynają się od 300 PLN. Trzeba liczyć się też z kosztem około 5zł za pakiet internetowy do wspomagania GPS ale bez niego też działa dobrze bez opłat.
Co Ty się martwisz?? Przecież OC to obowiązkowy podatek za auto. Masz kwit, że zapłacone i się nie martwisz. Martwić się może co najwyżej ten, któremu szkodę wyrządzisz. A za kontynuację ubezpieczenia masz max 5% zniżki, więc w tym wypadku bez znaczenia.
Odp: Temat dla kierowców - 04/09/2011 19:37
Co do opon ja zamawialem z tej stronki z dostawa do domu po 3 dniach z Niemiec do Stockholmu.Nie wiem jak cenowo ale na tutejsze warunki bardzo tanio,popatrzcie i ocencie.Wybor niesamowity
Telefon w ogóle odpada gdyż jeden już mam i nonsensem byłoby dla samej nawigacji kupować następny... a poza tym potrzebna jest do użytkowania za granicą także tym bardziej odpada!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:46 [1 raz(y)]
Odp: Temat dla kierowców - 04/09/2011 20:53
Ale telefony nokii maja te nawigacje navi z kartami wsyztskich krajow i to bardzo dokladne.Lepiej jezdzi mi sie na nawigacij z Noki niz ze stacjonarnego navigatora
Odp: Temat dla kierowców - 04/09/2011 22:07
Jako tel. mam SE także tak jak pisałem wcześniej kupno następnego telefonu dla samej nawigacji jest moim zdaniem nietrafionym pomysłem.. mimo to dzięki za porady panowie.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:46 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.