Odp: Temat dla kierowców - 26/07/2011 21:59
Jeśli chodzi o nabicie i odgrzybianie klimy to polecam firmę Mir-Pol
Dojeżdża do klienta i są najtańsi w Szczecinie
Za nabicie + odgrzybianie (ozonowanie) + wymianę filtra kabinowego zapłaciłem 130 zł
Nie wieźcie w Promocje z Grupona
To było chyba dawno bo ok. 2 lat temu odeszła duża ekipa mechaników i założyła własny warsztat.
Jeśli mechanika to na Gryfińską, jeśli blacharka to na autostradę poznańską.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
... mam jeszcze inne pytanie, chce zakupic radio cb, ale jest taki wybór ze nie wiem co mam zakupic bo sie nie znam na presidetach czy alanach , chce wydac maksymalnie 250 zl z antena
... mam jeszcze inne pytanie, chce zakupic radio cb, ale jest taki wybór ze nie wiem co mam zakupic bo sie nie znam na presidetach czy alanach , chce wydac maksymalnie 250 zl z antena
Jaka długość anteny Ciebie interesuje ?
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
metrowa to chyba w sam raz, ale moglaby tez byc i najkrótsza, tylko nie wiem wtedy jak to bedzie odbieralo
Odp: Temat dla kierowców - 08/08/2011 13:20
Jak to jest z tankowaniem LPG w niemczech.? Słyszałem, że jest dużo mniej stacji niż u nas i do tego potrzebne jakieś przejściówki.? Wie ktoś coś na ten temat.?
metrowa to chyba w sam raz, ale moglaby tez byc i najkrótsza, tylko nie wiem wtedy jak to bedzie odbieralo
Metrowa jest w sam raz. Sam osobiście jeżdżę po mieście z President Florida na dachu ( 45cm ) i jest wystarczająca - zbiera z około 5 km. Jednak gdy jadę w trasę to na dach wpada Sirio ML-145 ( 145 cm ) i wtedy zasięg rośnie do około 15 km. Z metrówek to mogę polecić Sirio AS 100, bo jeżeli dobrze rozumiem, to chcesz antenkę na magnesie A z radyjek to może żeby się zmieścić w kwocie 250 zł - Uniden PRO520 XL, Alan 109 ?
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.