Odp: Temat dla kierowców - 10/02/2011 22:20
Witam panowie
Oczywiście jest problem. W aucie marki Renault jakiś francuski kretyn umieścił całą "tabliczkę znamionową" ze wszystkimi danymi silnika, lakieru i podwozia, a tak kretyńskim miejscu (tzn w miejscu zamykania drzwi), że niestety zerwała się (bo była z tak trwałego materiału jak pseudo plastik). Pytanie mojej jest takie - bo jest to rzecz potrzebna do przeglądu i bez zrobienia tego następnego nie dostanę - więc nie wie ktoś może co mozna z tym zrobić? Gdzie się udać ? Kogo prosić ?
Jeszcze jedno : czy jako współwłaściciel przez 3 lata zniżki też mnie obowiązują ?
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
AD 1. Ubezpieczenie OC może być wypisane na współwłaściciela
AD 2. Tak masz zniżki z 3 lat, choć czasami można i wszystkie zniżki od współwłaściciela dostać jak się system nie zorientuje.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Temat dla kierowców - 18/02/2011 12:40
kto poleci jakies sprawdzone miejsce gdzie montuja alarmy samochodowe, dostrajaja piloty, ewentualnie posiadaja duzy wybor obudow do pilotów samochodowych?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Do przeglądu potrzebny jest nr VIN, czyli nadwozia, trwale wybity na nadwoziu. I tylko to jest potrzebne. Możesz go mieć w komorze silnika, albo tez w innych miejscach. Tabliczka (najcześciej w dzisiejszych czasach jest to naklejka) jest tylko informacyjna, o ewentualny duplikat należałoby się zapytać w salonie.
Odp: Temat dla kierowców - 25/02/2011 10:50
Najlepiej zamawiać przez internet jeżeli chodzi o nowe. Jeżeli chcesz używane z niemiec podjedź na Południową na teren byłych zakładów mleczarskich. Zakład wulkanizacyjny bodajże WUKO ul. Południowa 25. Oczywiście gdzie nie pojedziesz ceny będą podobne.
Odp: Temat dla kierowców - 28/02/2011 17:37
Poleci ktos jakis zaklad w miescie gdzie dobrze regeneruja turbiny?
Moze macie wlasne doswiadczenia, popytajcie znajomych. Pilne dosc.
zstanawiam sie czy TurboCentrum jest cos warte
Stosuje ktoś z was HIDy? Potrzebuje opini uzytkownika a nie opisu z allegro.
Ja używałem prawie rok , do momentu, kiedy nie zabrali mi za nie dowodu(brak ksenonowych lamp i automatycznego auto poziomowania względem wahaczy). Ogólnie Hidy na plus , mi tylko raz przepalił się żarnik (kosz podajże 21 zł), miałem barwę 7k i dawało ładne lekko niebieskie światło, mniej męczy oczy na pewno pod czas jazdy nocnej. Jak chcesz na żywo zobaczyć co i jak to na http://jafra.home.pl/kontakt.php tej stronie masz adres i tam koleś pokaże Ci nawet jak świecą , może doradzi coś innego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.