Byłem hehe szkoda że nie pokazali jak odpaliliśmy race ,jak sie nie mylę to jedni z pierwszych w Polsce.Nieskromnie powiem, że to ja je zorganizowałem .Pracowałem w takiej firmie gdzie był dostęp to tratw ratowniczych i pokusa była wielka, zeby się pokazać włoskim kibicom.Włosi tez odpalili parę sztuk ,ale oni juz to na stadionach robili ,u nas to była nowość.Po meczu był podjazd pod ich sektor ale milicja i ormo czuwało heheh parę gumek wyłapałem inni koledzy też hehe.Fajne czasy były ,bez dwóch zdań.Pozdrowienia dla fanatyków z tamtych lat.
Smialo moge napisac, ze bylismy pierwsi w Polsce jesli chodzi o odpalenie rac.
Osoba z tego forum kiedys pisala takie podsumowanie historii kibicow Pogoni bodajze do roku 2000 i tak wlasnie bylo takie stwierdzenie.
Byłem hehe szkoda że nie pokazali jak odpaliliśmy race ,jak sie nie mylę to jedni z pierwszych w Polsce.Nieskromnie powiem, że to ja je zorganizowałem .Pracowałem w takiej firmie gdzie był dostęp to tratw ratowniczych i pokusa była wielka, zeby się pokazać włoskim kibicom.Włosi tez odpalili parę sztuk ,ale oni juz to na stadionach robili ,u nas to była nowość.Po meczu był podjazd pod ich sektor ale milicja i ormo czuwało heheh parę gumek wyłapałem inni koledzy też hehe.Fajne czasy były ,bez dwóch zdań.Pozdrowienia dla fanatyków z tamtych lat.
Smialo moge napisac, ze bylismy pierwsi w Polsce jesli chodzi o odpalenie rac.
Osoba z tego forum kiedys pisala takie podsumowanie historii kibicow Pogoni bodajze do roku 2000 i tak wlasnie bylo takie stwierdzenie.
Zgadza się ,byliśmy pierwsi ,nie chciałem za bardzo się wychylać przed szereg ,ale te moje zorganizowane race były pierwsze w Polsce .Odpaliliśmy ich kilkanaście sztuk ,natomiast kibice włoscy zaledwie 2 czy 3 szt.Nawet w gazetach pisali że wynik był remisowy ale w pojedynku na race Pogoń zdeklasowała rywala.Pozdro..
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 30/10/2013 13:11
Pierwsi byliśmy nie tylko w racach :
1. Race-pierwsi
2. Maskotka klubowa -pierwsza
3. Sektorówka- pierwsza
4. Duże flagi na kijach - pierwsi
5. Pasy na sektorze- pierwszy Widzew
6. Kartoniada - tu nie jestem pewien
1. Race-pierwsi
3. Sektorówka- pierwsza
1. Race-pierwsi
3. Sektorówka- pierwsza
Co tam jest jeszcze ?
pierwsi zorganizowaliśmy zasadzkę na kibiców przeciwnika,bodajże przyjemność taką miał Ruch
drogą morską na wyjazd chyba pierwsza udała się Legia,bodajże wodolotem do Płocka-jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi
masakra, jak ten czas zapierdala! przeciez to było dopiero co, przecież..to już kilka lat minęło! pamietam, że to zdjęcie obiegło szeroko nie tylko Polskę, ale i świat kurwa, nie ma to tamto, JESTEŚMY NAJLEPSI !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.