Sigma u nas...Chyba ostatnia skrojona flaga na naszym stadionie(jedna z 2 ktora mieli).
Po skrojeniu flagi, emocje zostaly podgrzane i ostatnie 15 minut na prawde zajebisty doping, ktory jednak nie pomogl pilkarzom strzelic bramki na wage awansu.
"o wygrana dzis walcz, o wygrana dzis walcz, wiara bedzie w nas trwac"
Po skrojeniu flagi, emocje zostaly podgrzane i ostatnie 15 minut na prawde zajebisty doping, ktory jednak nie pomogl pilkarzom strzelic bramki na wage awansu.
A po fakcie jeszcze bardziej bolało, bo z tego co pamiętam w perspektywie był wyjazd do Dortmundu na BVB...
A po fakcie jeszcze bardziej bolało, bo z tego co pamiętam w perspektywie był wyjazd do Dortmundu na BVB...
nie Borussia a Roda Kerkrade...
na 100% BVB
Roda miała byc jakby najlepszy napastnik świata miałby lepiej ustawiony celownik ( Fylkir )
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 22/12/2012 18:19
Skoro zeszliśmy na ekipy zagraniczne, to czy Pogoń ma kosę z jakąś przygraniczną ekipą? Berlin? Hansa Rostock i tym podobne? Czy miały miejsa jakieś zdarzenia między owymi ekipami z Meklemburgii-Pomorza przedniego?
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 22/12/2012 19:07
Hansa to jest bardzo widoczna w małych miasteczkach niemieckich typu Schwedt,Pasewalk, Ahlbeck, Lokcnitz itp. ogólnie nawet w wioskach mozna ich barwy spotkac na domach itp.
No i ten turniej w 2008 roku(?) gdzie jakas tam mała spina była ale ktoś to musi potwierdzic bo pamietam jak przez mgłe o co tam mogło chodzic
Hansa to jest bardzo widoczna w małych miasteczkach niemieckich typu Schwedt,Pasewalk, Ahlbeck, Lokcnitz itp. ogólnie nawet w wioskach mozna ich barwy spotkac na domach itp.
No i ten turniej w 2008 roku(?) gdzie jakas tam mała spina była ale ktoś to musi potwierdzic bo pamietam jak przez mgłe o co tam mogło chodzic
Akurat z tą widocznością to w Niemczech wszyscy są wszędzie. Sam edukowałem się w Locknitz w klasie miałem sympatyków BVB, Hansy i HSV. Wszyscy w barwach, w Pasewalku na rynku widziałem nawet Niemców z szalikami Pogoni. W sumie to parę osób z Locknitz i okolic jeździło na Pogoń.
Akurat z tą widocznością to w Niemczech wszyscy są wszędzie. Sam edukowałem się w Locknitz w klasie miałem sympatyków BVB, Hansy i HSV. Wszyscy w barwach, w Pasewalku na rynku widziałem nawet Niemców z szalikami Pogoni. W sumie to parę osób z Locknitz i okolic jeździło na Pogoń.
mieszkam w Mannheim od 4 lat wyjdziesz z domu widzisz barwy wielu klubow niemieckich
mieszkam w Mannheim od 4 lat wyjdziesz z domu widzisz barwy wielu klubow niemieckich
Swego czasu pracowale rok w niemczech z nudow zaczolem chodzic na miejscowy Msv czesto z braku biletow chodzilem na sektor przyjeznych z ekip ktore tam bywaly najlepiej zapamietalem Hanse jako nieliczni przyjechali z oprawa ogolnie kibicowko spokojnie na dworcu potrafily sie spotkac trzy ekipy zero psow i nic sie nie dzialo oprocz wyzwisk pamietam jeszcze miejscowy sklepik gdzie gadzety dla kobiet byly w odcieniu pedalskiego rozu z herbem klubu .
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 23/12/2012 16:22
Polecam się wybrać do Berlina na mecze Hertha - Bayern, czy Hertha - BVB 3/4 stadionu to kibice przyjezdnych i kręcą się w barwach innych klubów tuż obok młynu. Takie dość dziwne klimaty. Tutaj relacja z tego napisana do Legionisci.com. Sam byłem w koszulce Pogoni i siedział sektor obok młyna. Dość dziwne klimaty jak dla mnie. Chyba tylko w Dreźnie goście nie mogą spokojnie chodzić po mieście.
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 28/12/2012 18:48
Jeździmy kilka razy w roku na mecze w Niemczech. Zawsze w barwach Pogoni i nigdy nie było problemów. Najlepsze wyjazdy to Zagłębie Rury (mnóstwo ekip), Hamburg (zajebisty dojazd i balanga na Sankt Pauli) czy też Drezno i Berlin (ale nie Herta a Union- jedna z najlepszych ekip w Niemczech lub Dynamo - masakra ilościowa na wyjazdach w odniesieniu do ligii). O ile na stadionach jest spokój poza bluzgami to już na ulicach bywa ostro - obecnie całe Niemcy drżały przed powrotem do Bundesligi kiboli Eintrachtu Frankfurt - dali znać o sobie w zeszłym sezonie . A propo naszego Portowego wyjazdu to miło wspominam melanżowy turniej w Schwerinie gdzie Rostock bardzo chciał zawiązać sztamę ale uznaliśmy że nie nam podejmować decyzje. Link do Schwerina - http://www.pogononline.pl/index.php/galeria/wydarzenia/20050105-schwerin
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.