Przez pierwsze 2,5r nie miałem biletów tylko zaproszenia, które ogarniał kumpel mojego Ojca, bilety kupowałem normalnie od sezonu 1996, nie mam pierwszego biletu z tego sezonu z Polonią Warszawa, ale od następnego meczu z Widzewem mam wszystkie do tej pory, no może bez 10 bo raptem tyle ich opuściłem przez tyle lat
Jak chcesz jakieś brakujące to możesz dać znać - 509 57 21 21, resztę weźmie Kijevo. W sobotę jestem oczywiście na meczu, zabiorę bilety ze sobą.
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 29/08/2012 18:27
Sorry, że odgrzebuje temat, ale poszukuje pilnie pewnej daty. Interesuje mnie mecz, w którym padło oświetlenie na naszym stadionie i mecz został oświetlony reflektorami samochodów. Ktoś pamięta jaki to był mecz i jaka data?
No właśnie nie wiem czy to mecz z sezonu 94/95 gdzie przybita była zgoda, czy później. Zdaje się że np RAFek był na tym pierwszym meczu i mógłby potwierdzić/zaprzeczyć
O ile to jest w ogóle mecz Portowców a nie Zagłębia, choć zdaje się że wtedy Raków grał w 1 lidze a Zagłębie jak wiadomo serie a wtedy .
Chłopczyku, zdjęcie lata bezpośrednio w sieci. Młode pokolenie niech pozna historię. Gdyby im by to nie pasowało, chyba logiczne, że coś takiego nie pojawiłoby się w sieci.
Nie chce sie tu rozwodzic na ten temat...Byles tam?
Kompletnie cię pojebało? Pojedynek w historii, a ty pytasz, czy ja z Pogoni mogłem być u boku wrogich ekip? Skończ waść, bo reprezentujesz kisiel w głowie, a to nawet śmieszne nie jest.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.