Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 05/08/2011 17:34
Piękne to było, jak był akurat moment ciszy na stadionie, wrzut z autu piłka leci, leci, nagle zmienia tor lotu, siatka zatrzepotała i z ciszy zrobił się mega hałas. Do dziś pamiętam ten ryk 20 tysięcy ludzi
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 06/08/2011 00:35
ło zesz kurwa
jak zawsze od lewej
górny rzad:
... , stolarczyk, ... , dymkowski, ...., adamczuk
środkowy rzad:
..., ..., jaskulski, tomiasiewicz(fylkir ), nie mówcie że to radzio, ..., ..., moskalewicz
dolny rzad:
kuras, ...., szubert, baniak, chyba kozłowski, chyba dalke, rafałowicz, benesz, miazek
napewo w podobnych czasach cyzio, nikitin, studzinski, rycak, araszkieicz (cwel z lecha), jonson czy jak mu tam było.. moze pojebalem lata, ale cos takiego
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 6 sierpnia 2011, 00:50 [3 raz(y)]
obok Miązka siedzi Adaś Benesz, a po lewej stronie Dymkowskiego - niejaki Turkowski.
cos mi sie wiatrzy, ze jednym z nierospoznanych jest rowniez Jan Daniec...
ło zesz kurwa
jak zawsze od lewej
górny rzad:
środkowy rzad:
..., ..., jaskulski, tomiasiewicz(fylkir ), nie mówcie że to radzio, ..., ..., moskalewicz
dolny rzad:
kuras, ...., szubert, baniak, chyba kozłowski, chyba dalke, rafałowicz, benesz, miazek
napewo w podobnych czasach cyzio, nikitin, studzinski, rycak, araszkieicz (cwel z lecha), jonson czy jak mu tam było.. moze pojebalem lata, ale cos takiego
to zdjęcie z sezonu 90/91 lub 91/92. W tych latach trenerem był Różański.
odnośnie zawodników to od lewej:
Jako, że to nie moje czasy przy opisie zawodników sugerowałem się książką wydaną na 55-lecie klubu.
obok Miązka siedzi Adaś Benesz, a po lewej stronie Dymkowskiego - niejaki Turkowski.
A Sawicki to nie jest przypadkiem ten pierwszy u góry po lewej (utalentowany gość, któremu kontuzja przerwała karierę - zdaje się)? Drugi z lewej na dole to zdecydowanie Wiesio Latała.
Trzecim bramkarzem po Majdanie i Tomasiewiczu był w tym czasie Robert Wojtkowski.
Tia w w pewym okresie leżał na oddziale ortopedii w 109 szpitalu wojskowym pod opieką samego Ordynatora Super chłopak duuuzo opowiedział mi w tym czasie o Pogoni
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
ło zesz kurwa
jak zawsze od lewej
górny rzad:
środkowy rzad:
dolny rzad:
to zdjęcie z sezonu 90/91 lub 91/92. W tych latach trenerem był Różański.
odnośnie zawodników to od lewej:
Jako, że to nie moje czasy przy opisie zawodników sugerowałem się książką wydaną na 55-lecie klubu.
A Sawicki to nie jest przypadkiem ten pierwszy u góry po lewej (utalentowany gość, któremu kontuzja przerwała karierę - zdaje się)? Drugi z lewej na dole to zdecydowanie Wiesio Latała.
Anaszkin z tego co pamiętam to miał bardzo czarne włosy i takie kaukaskie rysy. Ten nierozpoznany obok Olka to zapewne trzeci rosyjski muszkieter, czyli Afanasjew - super gol w Gorzowie z 35 metrów...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.