Po meczu w Kaliszu Pogoń-Legia niosła się pieśń "Nie płacz Pogonio ma z żalu co aż serce rwie,( choć?) przegrałaś mecz lecz Legia zawsze z Tobą jest! "
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 19/05/2010 19:15
Za mlody bylem zeby byc na tych poprzednich PP ale ci co byli to mowili ze z Legia bylo super, emocje, przyjazn itp. Natomiast mecz z Lechem bylo troche napinki. Tak jak ktos napisal to Lecha duzo wiecej i to oni atakowali nas na stadionie a przedewszystkim poza. Nie, to nie byly jakies wielkie zadymy a raczej potyczki grup kibicowskich.
heh nikt nie wspominal chyba o "przyjechali! nie wyjada!" zawsze kiedys bylo gdy byli jacys przyjezdni
i jeszcze" dzisiaj sobota po meczu będzie robota "...........
pamiętam mecz chyba z Zawisza jak było śpiewane "terroryści terroryści MKSSSSS"...
tak faktycznie to byly hity a pamietacie chuj w dupe temu kto sprzyja dzielnicowemu/wstawaj wastawaj nie udawaj/wstales wstales udawales - to byly hicory tak samo jak Marian Dziurowicz najwieksza .... z Katowic.
eh stare dobre czasy
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 19/05/2010 20:20
Albo to: 1) 'MZKS, MZKS, Arka Gdynia je..l ja pies'. 2) 'Wsrod nocnej ciszy glos sie rozchodzi. Wstancie Portowcy Arka nadchodzi. Wezcie palki i zapalki, podpalimy stadion Arki, wedle rozkazu'. 3) 'Ch.j w du.e Lodzi, tym kur..m nic nie zaszkodzi'. 4) 'Wiselka Krakow, to banda ku..w cwaniakow'. 5) 'W wolnym miescie Gdansku, gdzie korona w herbie jest. Mamy swego wroga ktory zwie sie BKS. Bks-e, BKS-e postapiles bardzo zle. Zafikales do Pogoni za to zaj...emy cie'. 6) 'Pogon my z wami, my za was zycie oddamy'. 7. No i przyspiewka z Wrocka na ich zaczepki: 'Dzisiaj niedziela, po meczu bedzie Bruksela'. - dla nie zorientowanej mlodziezy...Bruksela - nie o UE chodzi a o zadyme Liverpool vs Juventus.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 20/05/2010 19:57
'' Nawet przetrzymywanie flagi w domu nie jest do końca bezpieczne. I z ''domowego ogniska'' może ona zniknąć i to w sensie niemal dosłownym, o czym przekonał się osobiście kibic lecha z Tarnowa Podgórnego,który stracił flagę na rzecz Pogoni Szczecin gdy ta... suszyła się na kominku! tak przynajmniej twierdzi, bo Portowcy utrzymują ,że zdobyli ją pod domem'' Czytamy w najnowszym odcinku TMK.
Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat? jakieś daty bliższe okoliczności ?
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
'' Nawet przetrzymywanie flagi w domu nie jest do końca bezpieczne. I z ''domowego ogniska'' może ona zniknąć i to w sensie niemal dosłownym, o czym przekonał się osobiście kibic lecha z Tarnowa Podgórnego,który stracił flagę na rzecz Pogoni Szczecin gdy ta... suszyła się na kominku! tak przynajmniej twierdzi, bo Portowcy utrzymują ,że zdobyli ją pod domem'' Czytamy w najnowszym odcinku TMK.
Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat? jakieś daty bliższe okoliczności ?
Odnajdz mecz z Lechem i fane do gory kolami, razem z dywanem z szali ALC i odejmij sobie pare miesiecy.
Pamietam jak na meczu z Cracovia (ten chyba 3:0) ktorys z naszych dorwal się do naglosnienia i zaczal sie mega doping czyli jazda z kur... i same takie hity. Wszyscy wbili sie w szok bo rzadko zdarza sie aby taki doping byl prowadzony przez glowne naglosnienie albo zastepcze lecz glosniejsze niz stadionowe. Ma ktos moze filmiki z tamtego meczu , ewenutalnie moze cos wiecej na ten temat powiedziec?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.