No nie do końca tylko prywatne ;-)
W trakcie wyjazdu na Arkę byli z nam i kibice Partizana i tam powstały plany przyjazdu konkretnej bandy z Belgradu na nasz mecz z Lechem, wszystko rozbiło się o zaproszenia i wizy.
Później grupa od nas była chyba z tydzień w gościnie na południu Europy i na meczu Partizana, gdzie młynowy po raz chyba pierwszy w historii prowadził doping w koszulce innego klubu - Pogoni. (Młyn liczył kilka tysięcy gardeł ;-) )
Ostatnio widziałem kolegę M. z Partizana na Twardowskiego - dalej chodzi na mecze
W trakcie wyjazdu na Arkę byli z nam i kibice Partizana...
Wydaję mi się, że to był pucharowy mecz z Lechią w Gdańsku.
Na bank był mecz z Lechią , w Gdańsku było nawet krzyknięte Partizan Belgrad
Gdansk, Gdansk, fajna przyspiewke w drodze zapodal .
A co do pamietnego wyjazdu do P-nia kiedy mecz zostal przerwany, rzeczywiscie niezapomniany wyjazd, ale sytuacja na dworcu gdy obok siebie chodzila Pogonka i Pyrki dziwna ;-). PS. na tym wyjezdzie ok. 200 osob.
Węgrzy przypadkiem nie mają kontaktów z (L) ? Tzn to ten klub ma zgodę z Hutnikiem Warszawa lub Ursusem ?
z Węgrami to chyba Olimpia coś kombinowała,
edit
RAFek - tylko zdjęcia oglądam
ok. Olimpia ma/ miała układ, na Słowenii . Mój błąd, pomylić Słowenię z Węgrami to prawie jak Gdańsk z Gdynią. Biję się
Ostatnio edytowany przez: MTS., 15 kwietnia 2010, 22:42 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.