Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 08/04/2010 14:51
tak Bydgoszcz
napewno;;;;
pamietam jak dzis autokar "autosan" zamarzło cos i jechalismy z zamarznietymi szybami,,kierwoca zabrał córke i cala podróż w obie strony dziewczyna zaliczyła mase wrzutów<miała wąsik> oj wesoło było.....
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 14/04/2010 18:09
w Lublinie tez było dwóch...kontakty są prywatne, nawiazane zostały przy okazji ostatniego turnieju w Warszawie na Bemowie, później dość spora grupa jadąca na Serbia-Polska imprezowala z przedstawicielami Ultra Viola Bulldog, Viola Bulldog i nie pamietam trzeciej frakcji( moge sie mylic bo nie przywiazuje do tego wiekszej uwagi)- ogólnie ok 10-15 osób reprezentujących cały Ujpest.myslę ze kontakty na linii (L)-Ujpest sa tez dosc swobodne, wątpie w jakas z gode z Ursusem, a takze nic nie wiem na temat zgody z Hutnikiem Wa-wa...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wiem ze jakaś ekipa z Węgier ma właśnie zgodę/ układ z warszawskim klubem . Kiedyś czytałem o kibicu z Węgier który jeździ na (L) , byli przy okazji Meczu na Ł3 z Rumunami , mieli flagę.Wtedy czytałem o nich , mają dość specyficzny stadion . Pytam bo nie ogarniam klimatów kibicowskich na Węgrzech Pozdrawiam
Lukas Z. właśnie od niego dowiedziałem się o ich wyprawach na Pogoń on też był na meczu z Rumunią z flagą węgierską i kiedyś podesłał mi ku mojemu zdziwieniu fotkę pewnych ludzi od nas podbijających rynek w Budapeszcie
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 14/04/2010 20:47
Jeśli już weszliśmy na taki temat to jak nawiązały się kontakty z Partizanem Belgrad ? Coś mi chodzi po głowie ze parę lat temu miało to miejsce i u nas na stadionie były chyba jakieś osoby. Jeśli się mylę to sprostujcie.
Jeśli już weszliśmy na taki temat to jak nawiązały się kontakty z Partizanem Belgrad ? Coś mi chodzi po głowie ze parę lat temu miało to miejsce i u nas na stadionie były chyba jakieś osoby. Jeśli się mylę to sprostujcie.
prywatne znajomości kilku osób
a w temacie
chyba Pogoń - Lech
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.