Sektor 9. Stałem wtedy rząd za tymi typami.Najpierw poleciały różne przedmioty na murawę (m.in. zapalniczki).Potem psu wskazującemu ich paluchem z murawy pokazali d..y.Reszta jak opisał P.
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 24/09/2008 21:17
Psy chciały wygarnąć z sektora parę osób pokazujących gołe pośladki ich koledze z murawy, który ich kręcił kamerą. W sektor wszedł wówczas pluton prewencji, tyle że tam siedziały nie jakieś leszcze, tylko decydenci w tych tematach. Jeden z nich wstał, odwrócił się w kierunku trybun, dał znak ręką i ... trybuny spłynęły na dół. A potem już poszło... ;p
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 25/09/2008 00:16
To byl piekny mecz, trybuny byly podzielone co do zgody ale grupa motywujaca miala silne argumenty za..
MI osobiscie w pamieci utkwil jeden fakt wspaniale dlugie dwu metrowe ławki na plecach mi(po)licji,a nie teraz krzeseleczka. Wspaniale czasy
sezon 02/03
Zamierzaliśmy po raz pierwszy zaliczyć wyjazd do Szczecina, niestety zakończony już na dworcu Warszawa Zachodnia przez atakujących legionistów.
Rok 1994.Odnowienie zgody z Legia.Dymy wewnetrzne byly owszem, ale zdecydowanie przewazala w nich frakcja warszawska i milicja wogole sie w to nie wtracala, trwalo to do wyniszczenia wszytskich wazniejszych osob przeciw zgodzie.To co widac na filmiku zaczelo sie od tego ze psy zeszly do najebanych typow bodaj w sektorze 11 ktorzy chyba pokazywali 4 litery i wracaja milicja przeszla po fladze -to przewazylo i awantura gotowa.Po meczu szczecinska ekipa podeszla pod sektor Legii ze znana juz przyspiewka- "chodzcie na piwo braciszki chodzcie na piwo"
a wersje o tym, że ten dym to efekt "glosowania" rozpowszechnił (jak widać skutecznie) niejaki Roman. Z w swojej książce.. Ja pamiętam te zdarzenia w wersji przedstawionej przez P.
Już na meczu pod koniec drugiej połowy w sektorze Legii zawisła flaga Pogoni, o ile dobrze pamiętam była to szachownica Forza Pogoń a na naszym zawisła flaga Legionistów barwy w elką w kółeczku.
Legioniści naszą flagę wywieśili już przed meczem, potem ją zdjęli. Flaga Legii zawisła przy asyście paru rac na płocie. U nas przed meczem paru chłopaków próbowało wywiesić jakieś prześcieradło z antylegijnym napisem ale do tego nie doszło. To tyle co pamiętam
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Podobnie jest z kibicem, który na mecze Lecha dojeżdża aż ze Świnoujścia. Kiedy flaga Lecha z napisem "Świnoujście" pojawiła się na pojedynku Lecha z Pogonią w Szczecinie, szalikowcy Pogoni urządzili na niego "polowanie". Dlatego dla bezpieczeństwa możemy podać tylko jego imię. - Pogoń rządzi w Świnoujściu, więc taki kibic Lecha jak ja nie ma tu lekko - mówi 20-letni Maciej.
- Kiedyś było nas pięciu, teraz jestem sam. Byłem tej jesieni na czterech meczach w Poznaniu i jednym w Szczecinie. Oczywiście w sektorze kibiców Lecha.
Dlaczego mieszkaniec Świnoujścia nie wybrał Pogoni? - Mam rodzinę w Poznaniu i często tu jeżdżę - tłumaczy. - Namówił mnie kuzyn, który w 1997 r. zabrał mnie na mecz z Rakowem Częstochowa.
Podobnie jest z kibicem, który na mecze Lecha dojeżdża aż ze Świnoujścia. Kiedy flaga Lecha z napisem "Świnoujście" pojawiła się na pojedynku Lecha z Pogonią w Szczecinie, szalikowcy Pogoni urządzili na niego "polowanie". Dlatego dla bezpieczeństwa możemy podać tylko jego imię. - Pogoń rządzi w Świnoujściu, więc taki kibic Lecha jak ja nie ma tu lekko - mówi 20-letni Maciej.
- Kiedyś było nas pięciu, teraz jestem sam. Byłem tej jesieni na czterech meczach w Poznaniu i jednym w Szczecinie. Oczywiście w sektorze kibiców Lecha.
Dlaczego mieszkaniec Świnoujścia nie wybrał Pogoni? - Mam rodzinę w Poznaniu i często tu jeżdżę - tłumaczy. - Namówił mnie kuzyn, który w 1997 r. zabrał mnie na mecz z Rakowem Częstochowa.
Śmieszne 1 osoba i robi sobie flagę Fanklubową
bedac konsekwentym powinienies smiac sie tez z naszego FC Jaworzno..
nie przeginaj...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
wiem, że im. Floriana Krygiera, ale Paprikana to raczej taki symbol i nie koliduje raczej zaraz poszukam jakiegos przykladu innego stadionu co tez ma 'nazwe' i Im. i napisze
I tego się trzymajmy, nikt na nasz stadion nigdy nie mówił ' paprikana '
Lechowi to pasuje to niech tak maja nie nasza sprawa ze maja wiecej flag wiosek niz swoich
Ja tam znam tego kolesia ze Świnoujścia, chodził do tego samego technikum i nie krył sympatii do Lecha, ale to mega laps i piknik, a ta jego szmata z napisem Świnoujście jest w Poznaniu !!!
Lechowi to pasuje to niech tak maja nie nasza sprawa ze maja wiecej flag wiosek niz swoich
a czy flagi fc z całej wielkopolski to nie flagi Lecha ? zapewne traktują je jak swoje
racja flagi Lecha, ale ja np sobie nie wyobrazam zeby u nas na Twardowskiego bylo wiecej flag y nie wem moze np.PILCHOWO czy jakis innych malych miescin, nie mowie tu o mocnych fc pokroju Polic
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.