Kolejny żałosny zakompleksiony człowieczek - prowokator. Podobnie jak herszta kolegów z pod znaku pokemon, żadnej ciekawej inwencji czy też retoryki z klasą ale takich cech można wymagać od istot myślących w tym konkretnym przypadku jest to abstrakcja.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 07/01/2008 14:14
Nie pewnie niech upadlają nas tak jak zawsze. Nie raz będąc w Niemczech w pracy byłem upadlany i wyzywany zreszta przeczytaj kto pierwszy pociąnoł za sznurek . Kibice Pogoni skupili sie na swojej drużynie natomiast niemiaszki jechały na Pogoń ty zapewne zabrałbys sie za klaskanie i podkakiwanie ze szczęscia do Niemców . Najpierw przeczytaj potem bierz się za komentarz. I jeszcze raz ci powiem że te info uradowało nie tylkomnie a wielu ludzi. Bez odbioru nie zaśmiecajmy tematu
Dla twojej wiadomości byłem na miejscu więc nie musiałem czytać komentarzy ten temat, od przyklaskiwania Niemcom również jestem daleki ale drażnią mnie komentarze typu: szacun za akcję. Niestety większość mediów winę głównie znajduję w kibicach Pogoni (Polakach) a to nie jest korzystne dla wizerunku klubu, cóż z tego, iż reakcja na "zaczepki" Niemców była w moim przekonaniu słuszna. Po prostu nie wypada się cieszyć z czegoś co w szerszym wymiarze jest niesprzyjające Pogoni Szczecin i jej kibicom.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 13/03/2008 22:44
zdjęcie to jest z oficjalnej strony Pogoni, niby nic nadzwyczajnego ale jest w galerii razem ze zdjeciami z lat 60' , a z tego co wiem to w Szczecinie ani na zadnym innym stadionie w Polsce nie bylo jupiterów w tamtych latach, moze ktos powiedziec kto jest na tej fotce i z jakiego okresu pochodzi?
zdjęcie to jest z oficjalnej strony Pogoni, niby nic nadzwyczajnego ale jest w galerii razem ze zdjeciami z lat 60' , a z tego co wiem to w Szczecinie ani na zadnym innym stadionie w Polsce nie bylo jupiterów w tamtych latach, moze ktos powiedziec kto jest na tej fotce i z jakiego okresu pochodzi?
W Szczecinie jupitery postawiono w 1957 roku ale zdjęcie faktycznie jest chyba robione troszkę później.
Czy Szanowny Pan "lub_czasopisma" mógłby przypomnieć historie przejęcia flagi "Rzepin". Mineło już tyle lat, więc chyba można
Z kibicowskim pozdrowieniem.
chyba nawet w tym temacie powinien byc jakis opis przejecia tej flagi poszukaj
a my jedziemy dalej
Czy Szanowny Pan "lub_czasopisma" mógłby przypomnieć historie przejęcia flagi "Rzepin". Mineło już tyle lat, więc chyba można
Z kibicowskim pozdrowieniem.
że się wtrącę... Szczęście sprzyja lepszym
W zasadzie to sama wpadła w ręce w okolicach dworca. a żeby było śmieszniej to parę miesięcy wcześniej była ekspedycja do Rzepina po nią. wtedy nic z tego nie wyszło aż chłopaki z Rzepina sami ją dostarczyli do Szczecina . w dodatku jechali tym samym pociągiem co jeden z FC Pogoni .
chyba nie muszę dodawać, że znam to TYLKO ze słyszenia
Ostatnio edytowany przez: MTS., 22 marca 2008, 01:28 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.