Wyjazd historyczny bo byla to nasza ostatnia wizyta w stolicy przed odnowieniem zgody. Po raz ostatni zajelismy sektor przeznaczony dla "gości", który jeszcze wtedy znajdował sie po po prawej stronie "Zylety"
Kibice Legii wpuscili na murawe stadionu zywego prosiaczka z wymalowanymi spayem napisami - "Lech" i "PZPN" Chodziło o sprawe odebrania Legii tytyłu Mistrza Polski i przyznaniu go "przy stoliku" Lechowi Poznan. Po powrocie do Szczecina wyczytalismy w (a jakze ) "Głosie Szczecinskim" ze na prosiaczku byl napis "Pogon" , co było wierutna bzdura. Prosiaczek w pewnym momencie goniony przez A. z Legii znalazł sie tuz przy naszym sektorze wiec dokladnie widzielismy napisy.
Powrot do domu - masakra. Scisnieci przez "psiarskie" po 13-16 osób w przedziałach,bez wody,wyjscia na korytarz i co jakis czas traktowani gazem.
Przed meczem kilka osób z "Starej Gwardii" z racji starych priv kontaktów z Legia odbija z Centralnego na
goscine.Osiem miesiecy pozniej przy okazji rewanzu w Szczecinie po czesci owocuje to odnowieniem zgody.
P.S
Zrzuccie fotki z Ruchu i Legii do siebie na stronke - tak zebym mogł zwolnic miejsce na inne zdjecia na interii.
Ma ktos moze nagranie ze skrotu ze Sportowej Niedzieli z tego oto meczu gdzie Szpakowski porownal fanow Pogoni do Tiffosi Ac Milan po przedstawieniu oprawy z flagami na wedkach i racach w sektorze gosci
"Szkoda, że na naszym obiekcie nie da się rozwinąć tak wielkiej flagi z uwagi na płoty między sektorami - mówi Łukasz Ostrawoski z "Młodych Wilków"
Głosz Szczecinski 15.02.2006
Na ten fragment natrafiłem tylko w głosie.
Dziwi mnie trochę, bo skoro w planie jest wykonanie jeszcze większej (od tej dla Chicago Fire) sektórówki przeznaczonej na nasz stadion.
W pełni rozumiem problem z płotami, ale na forum zapewniano że problem ten zostanie rozwiązany.
Nie jest to żaden atak, ani nic w tym stylu, kieruje mną tylko zwykła ciekawość.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mam filmik z 2000 roku ,na którym sektorówka leży na murawie i coś przykrywa.
Mógłby ktoś mi napisac co to jest? Filmik
nie mam czasu sciagnac ale strzelam ze to balony..
Zrzuccie fotki z Ruchu i Legii do siebie na stronke - tak zebym mogł zwolnic miejsce na inne zdjecia na interii.
inne zdjecia mozesz nam wyslac i wrzucimy albo udostepnimy Ci mozliwosc. jak cos skontaktuj sie ze mna badz JuNem
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.