Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 28/12/2005 23:42
Na pierwszy meczu jakim bylem to Pogon - Verona 87 r. - nic nie pamietam bo wtedy mialem 3 latka :> Ale cos mniej wiecej pamietam jedynie ze bylo za duzo ludzi.. i cos tam sie dzialo Wiecej niewiem :> Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: NR (Narodowy Radykalizm), 29 grudnia 2005, 03:08 [2 raz(y)]
Wielkie, silne państwo polskie potrzebne jest nie tylko nam do naszego rozwoju narodowego, do urzeczywistnienia naszych celów i spełnienia naszych zadań. Niemniej jest ono potrzebne do utrwalenia pokoju, a z nim warunków wielkiej pracy cywilizacyjnej całej Europy.-Roman Dmowski "Polityka polska i odbudowa państwa"
Odp: Troszke historii - Pogoń Szczecin kibicowsko - 29/12/2005 19:34
damn - ja sie sam sobie dziwie ale nawet ja - co prawda jak przez gęstą mgłę, ale jednak - pamiętam ten transparent z 98.
Jakoś w tamtym okresie był też chyba pierwszy mecz na jakim byłem (Pogoń - ŁKS 1:1)
Chodzi ci o przeniesienie młyna? to by była najgłupsza rzecz w tej chwili, bo są ludzie ktorzy chodzą z przyzwyczajenia na sasiednie sektory i tam beda chodzic przez dlugi czas zanim sie ich wykurzy - i znowu by bylo tak ze czesc osob na mlynie siedzi a czesc osob stoi, jak juz to bym proponowal poszerzenie mlyna a nie przenoszenie go w inne miejsce.
damn - ja sie sam sobie dziwie ale nawet ja - co prawda jak przez gęstą mgłę, ale jednak - pamiętam ten transparent z 98.
Jakoś w tamtym okresie był też chyba pierwszy mecz na jakim byłem (Pogoń - ŁKS 1:1)
cos do przypomnienia, artykul jest na czasie bo ostatnio bylo duzo gadania o zmianach:
daty nie pamietam , przypomni ktos?
A takie coś to by było niegłupie i teraz zrobić.
Chodzi ci o przeniesienie młyna? to by była najgłupsza rzecz w tej chwili, bo są ludzie ktorzy chodzą z przyzwyczajenia na sasiednie sektory i tam beda chodzic przez dlugi czas zanim sie ich wykurzy - i znowu by bylo tak ze czesc osob na mlynie siedzi a czesc osob stoi, jak juz to bym proponowal poszerzenie mlyna a nie przenoszenie go w inne miejsce.
a moze bardziej chodzilo mu o rygor na mlynie?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
tak troche nie na temat ale czy na tej fotce ten gosc pierwszy od lewej to nie slynny Marek P.? bo wydaje mi sie ze tak, wtedy jeszcze"po tej samej stronie barykady".. a przeciez to bylo nie tak dawno
Jak ktos juz kiedys napisal w Mlynie potrzebny jest maly terror bo Sandał stal sie maskotka i przez to czesc osob ch.. kladzie na doping.Moim zdaniem nie potrzebne jest rozrzezenie Mlyna jak nawed ten obecny nie caly spiewa.
tak troche nie na temat ale czy na tej fotce ten gosc pierwszy od lewej to nie slynny Marek P.? bo wydaje mi sie ze tak, wtedy jeszcze"po tej samej stronie barykady".. a przeciez to bylo nie tak dawno
dlaczego uwazasz ze to akurat nie na temat? gdyby z kibicostwem to nie mialo nic wspolnego to wogole bym tu tego nie wklejal. dotyczy to nas kibicow, spzred lat.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
dlaczego uwazasz ze to akurat nie na temat? gdyby z kibicostwem to nie mialo nic wspolnego to wogole bym tu tego nie wklejal. dotyczy to nas kibicow, spzred lat.
poprostu wydaje mi sie iz pytajac o pewna osobe na fotce zboczylem troszke z tematu.. aha nie potwierdziles moich przupuszczen co do fotki?!
Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.