teraz to już chyba 1 i 3/4 drugiej nogi po czerwonej kartce dla Crisa cud moze uratowac Lyon... A czy sluszna kartka? mozna sie spierac
edit: 2:0 to juz musztarda po obiedzie
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 27 kwietnia 2010, 22:04 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
O ile Bayern ma jeszcze jakiś potencjał w ofensywie (przy fatalnej defensywie, dodatkowo dziś osłabionej), o tyle Lyon (na który po ciuchu liczyłem) nie ma nic do zaoferowania. W meczach 1/4 LM z Bordeaux trochę zaimponowali mi rozwagą, spokojem, skutecznością, poprostu świetnie wypunktowali żyrondystów, tymczasem dziś kompletnie bez pomysłu, przez co pojawiają się straty i kontry Bayernu. I niestety Szkopy w finale LM. I ten niesamowity Olic-pamietajmy ze dzieki niemu Bayern podniósł sie z 0-3 na Old Trafford.
Ale i tak stawiam teze smiało że zwycięzca jutrzejszego meczu zgarnie całą pule.
Taka konkluzja mnie naszła-najwiekszym przegranym tych rozgrywek mozna określic nie MU,nie Chelsea a nawet nie Barca jak odpadnie. Wiec kto? Real Madryt. Nie dosc że zostali odprawieni przez tak przeciętną druzyne, to w finale naprzeciwko siebie maja szanse dwaj niechciani zawodnicy tej druzyny-mowa o Snejderze i Robbenie.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 27 kwietnia 2010, 22:25 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 27/04/2010 22:45
Już mnie brzuch boli na jutrzejszy mecz Jak Barca strzeli te dwa gole to jutro obudzę się baardzo późno Ma wpaść ponad 5000 z Interu. Już dzis widziałem pierwsze czarno-niebieskie koszulki.
Co w tym było pięknego? Mają kasę to kupili ileś tysięcy kartonów, układając tylko barwami i ludka trzymającego szal - nie widzę w tym nic nadzwyczajnego Piękna była oprawa niemiaszków w Monachium.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.