Po dwóch kolejkach prowadzą, tak więc w walce o awans się liczą. Nawet jak planowo przegrają w Anglii to i tak będą jeszcze mieli szanse. Chociaż faworytem do awansu z tej grupy na pewno nadal nie są
Jak dla mnie póki gra drużyna z polskiej ligi europejskie puchary są ciekawsze
Chuj tam. Przez tą ich przygodę w pucharach łapią nowych kibiców jak siatka na komary. Kibiców z granic województwa np okolic Wałcza. Wiadomo, że większość to kibice sukcesu i odpadną prędzej czy później jak strup od rany, ale wystarczy że znajdzie się paru młodych, którzy pojadą raz na Ligę Europejską się podjarają i będą wciągać w to swoich ziomków w następstwie organizować się coraz bardziej, aż do otworzenia FC. Niestety nie jest, to problem tylko Wałcza, ale także w naszym mieście słyszę, że ktoś tam na Lecha jedzie, na mecz. Niby mecz, ale od tego może się zacząć. Dlatego trzeba zacieśniać "Pogoniarskie kontakty" i nie dać się. Mam nadzieje, że szybko znajdziemy się w Ekstraklasie.
Chuj tam. Przez tą ich przygodę w pucharach łapią nowych kibiców jak siatka na komary. Kibiców z granic województwa np okolic Wałcza. Wiadomo, że większość to kibice sukcesu i odpadną prędzej czy później jak strup od rany, ale wystarczy że znajdzie się paru młodych, którzy pojadą raz na Ligę Europejską się podjarają i będą wciągać w to swoich ziomków w następstwie organizować się coraz bardziej, aż do otworzenia FC. Niestety nie jest, to problem tylko Wałcza, ale także w naszym mieście słyszę, że ktoś tam na Lecha jedzie, na mecz. Niby mecz, ale od tego może się zacząć. Dlatego trzeba zacieśniać "Pogoniarskie kontakty" i nie dać się. Mam nadzieje, że szybko znajdziemy się w Ekstraklasie.
Chuj. Ja tam patrze obiektywnie na występy Lecha w LE. Co tu dużo mówić nikt się nie spodziewał, że po dwóch kolejkach będą 4pkt. Patrząc w dalszą perspektywe będą dwie porażki z Man City, z Juve które wchodzi w rytm i maks remis na wyjezdzie z Salzburgiem, a to dlatego że Lech wcale nie gra jakoś nadzwyczajnie tylko farci póki co wykorzystując słabość przeciwników. Choć w sumie to jest i jakiś plus bo wcześniej i tego polskie kluby nie potrafiły.
Reasumując nie ma co robić z tego wielkiego ale, kto ma być granatowo-bordowy ten będzie!
Niestety nie jest, to problem tylko Wałcza, ale także w naszym mieście słyszę, że ktoś tam na Lecha jedzie, na mecz. Niby mecz, ale od tego może się zacząć. Dlatego trzeba zacieśniać "Pogoniarskie kontakty" i nie dać się. Mam nadzieje, że szybko znajdziemy się w Ekstraklasie.
To prawda, w "granicznych" miejscowościach od wielu lat stopniowo zanika zainteresowanie Pogonią (zwłaszcza degradacja do czwartej ligi zrobiła duże spustoszenia), głównie ze względu na wykruszanie się starych ekip, a nowi to typowa trendi żrąca medialną papkę młodzież, kibice sukcesu ," kibicuje lechowi bo gra najlepszą piłkę w Polsce" i tego typu teksty. Mało tego, gdzieniegdzie niektórzy (chodzi o południe) obwąchują się z psim stilonem... tym bardziej szacunek dla tych z odległych miast i miejscowości którzy wytrwali !
Odp: Liga Mistrzów 10/11 - 20/10/2010 22:52
Tottenham dziś pokazał jak się powinno walczyć - Gareth Bale potwierdza, że jest graczem wartym uwagi szkoda, że brakło Van der Vaarta i Defoe bo Totteham mógł powalczyć nawet o remis.
Tottenham dziś pokazał jak się powinno walczyć - Gareth Bale potwierdza, że jest graczem wartym uwagi szkoda, że brakło Van der Vaarta i Defoe bo Totteham mógł powalczyć nawet o remis.
W rewanżu Koguty to wygrają. ogólnie dziwna to drużyna-ekipa w której pasa masa bramek, już to zaobserwowałem od jakiegoś czasu w premiership. Na uwaga zwracają tez dwa gole Raula dla Schalke. Poza tym jakoś niespodzianek nie zaobserwowałem.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.