Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
W tym dwumeczu to najlepiej kilka czerwonych kartek, po trzy kontuzje, a najlepiej oba kluby !@#$%^&* w kosmos
A tak serio.
Jak teraz któryś z nich odpadnie z LM, to tytuł mistrza kraju ma prawie w kieszeni.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
moim zdaniem jak maja odpadać to z wysokiego C, nie są faworytami i oni mogą wygrać a nie muszą, odpadnięcie np. z Lyonem czy CSKA mogłoby źle wpłynąć na morale zespołu, który przecież walczy o mistrza w swojej lidze
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 19/03/2010 15:22
Niechce się chwalić ale ja poprawnie wytypowałem 2 mecze na 4 ah ta skromnośc
Stawiam że awans do półfinału wywalczy Bayern, Bordeaux, Barca i Inter choć tu ważne będzie jakim wynikiem zakończy się mecz na San Siro, bo gdyby był remis to w rewanżu ruskie mogą walnąć sensację.
A Finał stawiam na Bayern-Barcelona.
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 30/03/2010 20:43
ogarnia ktoś czy na cyfrze+ mozna gdzies LM obejrzec? Bo wkurwia sie tylko czlowiek, ze taki meczyk leci a nie mozna go zobaczyc w normalnych 'warunkach'.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Lyon - Bordeaux -2
Bayern - United -2
Arsenal - Barca -1
Inter - CSKA -1
Marzenia
obys tak trafił kulą w płot na jutrzejsze mecze jak dzis
nooo moze poza Interem
O dwumecz mi chodziło, ale no rzeczywiście po pierwszych meczach jak na razie moje typy były chybione
acha, czyli Arsenal-Barca 1 w dwumeczu?" mw takim razie zycze powodzenia sympatyku Realu Lyon tez raczej nie powinien stracic tej przewagi jaka dzis zyskał. A i MU bez Rooneya a bayern z robbenem i normalnym atakiem a nie jak z pierwszej połwie moze sprawic niespodzianke. Tylko muszą zrobic cos ze stoperami.
Inter -CSKA- rewanz u Ruskich,Inter traci przewage w lidze, pieprzy sie tam wewnatrz klubu klimat Balotelli etc. Oj mozesz nic nie trafic w tych typach nawet w dwumeczu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.