Dlatego lepiej sciagnac Sopcasta i ogladac mecz na NSport
Ale do tego trzeba mieć w miarę szybkie łącze... :/
Ech... Jednak za Barceloną jest nie tylko Szpakowski, ale całe studio TVP
A jak komuś się nudzi, to niech poczyta komentarze na Onecie... Czasami nieźle się można przy tym uśmiać!
niekoniecznie,ja ogladam na laptopie a net mam 1mb/s i to jeszzce wifi,az sam zaskoczony jestem ze tak ladnie chodzi,ani razu sie nieprzycielo...
To może wina komputera... Też mam 1mb/s i oglądanie przez Sopcasta to istna katorga... Wiesza się jak Windows 95
zalezy tez od kanalu,tu sprawdz: KLIK i kanal Public Sport 2- Sopcast
no to teraz każda klasowa drużyna uderzyłaby w zamęczoną Barcę ze zdwojoną mocą - zobaczymy czy niebiescy mają jaja...
masz odpowiedz-Beletti za Drogde. Guardiola nie robi zmian,tragicznie zestawil zespół,nie cche mi sie wierzyc ze przed meczem dał już pas.
Guardiola chyba ze zmianami czeka na finał. co jednak znaczy Henry i Puyol dla druzyny, Yaya co chwile sie źle ustawia.
Ostatnio edytowany przez: nowa od nowa, 6 maja 2009, 22:24 [1 raz(y)]
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 06/05/2009 22:22
nie wiem gdzie wy widzicie murwoanie ? Bo w tym meczu jakiekolwiek sytuacje bramkowe ma tylko Chelsea..a ze bronia mocno swojej bramki..ciezko sie dziwic ? starca jednego gola i odpadaja..wez odsłon sie całym zespołem grajac z Barca...
nie wiem gdzie wy widzicie murwoanie ? Bo w tym meczu jakiekolwiek sytuacje bramkowe ma tylko Chelsea..a ze bronia mocno swojej bramki..ciezko sie dziwic ? starca jednego gola i odpadaja..wez odsłon sie całym zespołem grajac z Barca...
na groźnych dziesięć sytuacji w meczu niebiescy mieli z kontry dziewięć (plus sytuacyjny gol) - to świadczy o raczej defensywnym nastawieniu... ja z kolesiami z kontry gramy tylko wtedy kiedy nie mamy pomysłu na grę z silniejszym przeciwnikiem grając w ataku trzech na trzech łatwiej coś ugrać niż 7 na 10, nieprawdaż?
faktycznie, sędziego chyba zżarły nerwy bo wątpię, żeby ryzykował karierę dla jednego meczu
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 06/05/2009 22:36
szpakowski to skończony kretyn barca w tym połfinale wcale nie zasłużyła na finał.. dziś napewno NIE! fart jak chuj do tego ręka barcy.. a szpak szcza w majty prawie... jak ten koleś mnie wnerwia...
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 06/05/2009 22:39
Co to jest za sędzia?
Sędzia, Szpakowski, wszyscy kurwa za barcelona, która dziś naprawdę NIC nie pokazała!!! Dawno nie widziałem tak niesprawiedliwego wyniku!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.