Tutaj się zgodzę czelsi rzadzi równie dobrze można było napisać, że ich gra przypomina sraczkę przynajmniej gramatycznie lepiej brzmi ale pozostańmy przy - rzadzi...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 15/04/2009 23:08
drogi Zegarmistrzu, wiem, że nie na temat, ale strasznie irytuje mnie to tańczące(?) gówno w twojej sygnaurze, zmień to jeśli możesz.
drogi Zegarmistrzu, wiem, że nie na temat, ale strasznie irytuje mnie to tańczące(?) gówno w twojej sygnaurze, zmień to jeśli możesz.
nie tylko Ciebie...
Co do LM, po raz kolejny Anglicy pokazują, że grają najlepszą piłkę... Ciekawe mecze się szykują, chciałbym finał Chelsea - Arsenal (nie lubię Barcelony), ale jednak patrząc obiektywnie, finał : MU - Barcelona
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 15/04/2009 23:41
Może znowu polski bramkarz wygra LM. Kilku już takich było (Młynarczyk - Puchar Mistrzów z Porto, Dudek), chociaż szanse ma raczej nie za duże. Za dużo tych angielskich klubów w półfinałach. W ogóle co to za liga mistrzów, w której nie grają mistrzowie tylko 4 drużyny w danym kraju. Powinna się nazywać po imieniu liga komercyjna. Za kilka lat ma być jeszcze gorzej. Planują 60 klubów stałych w tej elicie i koniec. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
Arsenal - Barca i srogi rewanż - to bym chciał zobaczyć
Oby ManU nie wygrał i Liga Mistrzów dalej była zaczarowana jako nie zdobyta dwa razy z rzędu przez ten sam team
popieram, oglądałem i Arsenal ma duże szanse w obecnej formie, ok 40 min meczu Arsenalu eNka pokazała pary półfinału Pucharu Polski i herby (L) i pyrów były zamienione....
Oby ManU nie wygrał i Liga Mistrzów dalej była zaczarowana jako nie zdobyta dwa razy z rzędu przez ten sam team
popieram, oglądałem i Arsenal ma duże szanse w obecnej formie, ok 40 min meczu Arsenalu eNka pokazała pary półfinału Pucharu Polski i herby (L) i pyrów były zamienione....
Pożyjemy,zobaczymy,jeszcze ze trzy tygodnie temu Liverpool był zdecydowanym faworytem,Arsenal był w ogólne nie brany pod uwage,Barca wychodziła z kryzysu,Mu w niego wpadało... Do finału z grubsza ponad miesiąc,po drodze półfinały i kluczowe mecze w ligach...Arsenal z całej czwórki ma o tyle dobrze,że przez niefrasobliwość i troche frajerstwo Aston Villi ma pewne 4 miejsce w lidze i tylko na tym sie skupia,pozostałe drużyny walczą po mistrza,a MU i Barce czelają jeszcze puchar danych lig. Jestem jednego pewny,będzie ciekawie i chyba jeszcze nie raz będziemy weryfikować poglądy.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Pożyjemy,zobaczymy,jeszcze ze trzy tygodnie temu Liverpool był zdecydowanym faworytem,Arsenal był w ogólne nie brany pod uwage,Barca wychodziła z kryzysu,Mu w niego wpadało... Do finału z grubsza ponad miesiąc,po drodze półfinały i kluczowe mecze w ligach...Arsenal z całej czwórki ma o tyle dobrze,że przez niefrasobliwość i troche frajerstwo Aston Villi ma pewne 4 miejsce w lidze i tylko na tym sie skupia,pozostałe drużyny walczą po mistrza,a MU i Barce czelają jeszcze puchar danych lig. Jestem jednego pewny,będzie ciekawie i chyba jeszcze nie raz będziemy weryfikować poglądy.
Arsenal i Chelsea tez maja krajowy puchar, własnie w sobote miedzy soba graja w polfinale FA cup
co by nie było pary połfinalowe ciekawe, no i dobrze by było zeby barca roztrzskala chelsea bo bedzie ang final
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 16/04/2009 18:00
Zdecydowanie finał musi być Chelsea - Manchester i rewanż The Blues za Moskwę. Mam nadzieje że już po pierwszym spotkaniu z Barcą ja i inni fani Chelsea będziemy mogli śpiewać We're going to ROME
Zdecydowanie finał musi być Chelsea - Manchester i rewanż The Blues za Moskwę. Mam nadzieje że już po pierwszym spotkaniu z Barcą ja i inni fani Chelsea będziemy mogli śpiewać We're going to HOME
Tego sobie i Wam szczerze życzę
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 16/04/2009 21:00
2009-04-18 Getafe - Barcelona /PD
2009-04-21 Barcelona - Sevilla/PD
2009-04-25 Valencia - Barcelona/PD
2009-04-28 Barcelona - Chelsea/LM
2009-05-02 Real M. - Barcelona/PD
2009-05-05 Chelsea - Barcelona/LM
2009-05-09 Barcelona-Villarreal/PD
2009-05-13 Athletic -Barcelona/CdR
Taki oto mały "sajgon" czeka Blaugrane. Jeżeli przejdą tą ścieżke zdrowia,to chyba nie będzie żadnej sposobności zatrzymać tego zespołu z zdobyciu potrójnej korony.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 17/04/2009 23:06
Ja powiem tak, jeżeli Barcelona nie wygra na własnym stadionie, to może być różnie, bo wiadomo jak na Stamford Bridge ciężko jest pokonać Chelsea, zwłaszcza odkąd trenuje ją Guus Hiddink.
Jeżeli chodzi o mecz Manchester - Arsenal, to tam na prawdę nie widzę faworyta. No może troszkę atutów przemawia na stronę "czerwonych diabłów', ale myślę, że przed nami 2 bardzo dobre, szybkie mecze, ale takie, w których będzie bardzo mało bramek.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.