Odp: Liga Mistrzów 06/07 - 13/04/2007 08:43
Cóż wprawdzie nie tak wyobrażałem sobie pełen skład półfinalistów, niemniej jednak przed nami ciekawy zestaw spotkań. Dla sporej częsci osób może być to nudne ale liczę na angielski finał
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Liga Mistrzów 06/07 - 13/04/2007 15:21
Final bedzie MAN U - chelsea i United pokaza im miejsce w szeregu, zreszta tak jak w lidze i w FA Cup 3 razy ruscy w pizde wylapia ...
dla mnie w finale znajda sie Manchester i Liverpool a wygra lepszy ;]
A może powtórka z rozrywki...Liverpool - Milan?
Ale to jest raczej nie możliwe.
Po czym wnosisz ze to niemozliwe? Po tym ze Milan nie da rady Manchesterowi? Moze i nie da, ale ten mendy wloskie sa strasznie uparte i nigdy nic nie wiadomo, szczegolnie ze w Man U cala linia obrony nie zagra w pierwszym meczu
A jesli mowisz ze Liverpool nie da rady Chelsea to... moim zdaniem mozesz sie zdziwic. Przede wszystkim niebiescy w LM prezentuja sie delikatnie mowiac slabo, tylko ze dostaja prezenty jak np bramka w 92 minucie z Valencia, czy Porto ktore sie polozylo przed nimi w rewanzu. A Liverpool gra skutecznie co szczegolnie pokazal w wyjazdowych meczach z Barcelona i PSV. Z ligi patrzac moze niewiele przemawia na korzysc Liverpoolu, poza tym ze ostatnia ich potyczka zakonczyla sie zwyciestwem czerwonych 2-0 gdzie Chelsea oddala bodaj jeden strzal na bramke... Nie moge sie doczekac tych meczy, a pierwszy juz jutro
Odp: Liga Mistrzów 06/07 - 24/04/2007 23:06
Ta druga Kaki to raczej na konto tych trzech obrońców, którzy dali sie wydymać jak juniorzy. A Dida jest po prostu niesamowity. Broni bombe Fletchera z 16 metrów i inne groźne strzały a Manchester miał ich trochę w tej drugiej połowie. Puszcza takie gówno w 92 minucie, niech nikt mi nie mówi, że to był genialny strzał Rooneya bo nie uwierze
Ta druga Kaki to raczej na konto tych trzech obrońców, którzy dali sie wydymać jak juniorzy. A Dida jest po prostu niesamowity. Broni bombe Fletchera z 16 metrów i inne groźne strzały a Manchester miał ich trochę w tej drugiej połowie. Puszcza takie gówno w 92 minucie, niech nikt mi nie mówi, że to był genialny strzał Rooneya bo nie uwierze
sadze za malo ktory bramkarz by to obronil...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
sadze za malo ktory bramkarz by to obronil...
Malo ktory bramkarz by to obronil... Raczej malo ktory bramkarz by tak sie pedalsko do tego ustawil na dlugim slupku
Odp: Liga Mistrzów 06/07 - 25/04/2007 14:52
Oczywistym było, że jeśli "Runi" będzie uderzał to tylko po krótkim. Dzida jednak jest wybitny w swoim fachu i puszcza takie buble. Coś jak Jurek D. Potrafi wybronić niesamowite piłki (nie mówię tu o tym jak Sheva w niego trafił), a puszczał jakieś kuriozalne gole jak z Manutd w lidze bądź ze Szwecja w El. ME.
Dzisiaj drugi mecz. Jeśli Manchester ma wejść do finału to kibicuje Liverpoolowi. Angielski klasyk w finale Ligi Mistrzów. When the Reds go marchin' in!
edit: (po meczu). Za tydzień Mourinho gra Obrone Częstochowy bo tylko to mu zostało. Za tydzień to będzie zupełnie inny mecz...
Co nie zmienia faktu że LFC dzisiał zagrał poniżej możliwości. Ale jestem dobrej myśli
Ostatnio edytowany przez: Pit., 25 kwietnia 2007, 22:44 [1 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.