Odp: Liga Mistrzów 10/11 - 18/09/2010 15:45
Dziwne czasy nastały... Moda na Lecha jakas chyba. Ehhh. Jeszcze troche i może jakaś feta w centrum po wygranych meczach Kolejorza?
święte słowa, co nam to dało, że wisła i lech raz pokazali się w uefa? od tamtego czasu jest jeszcze gorzej
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jaka moda na Lecha?! Wyjdź na dwór może i lepiej Ci to zrobi.Jest reprezentant Polski w pucharach europejskich to dlaczego mam mu źle życzyć i obojętnie czy byłby to Lech,Legia,Pogoń czy Wisła,w Europie kibicuję każdemu z mojego kraju.A słysząc wypowiedzi,że lepiej przegrywać to może coś się zmieni tarzam się po ziemi ze śmiechu.Przez kilkanaście lat nic się nie zmieniło dostajemy w dupę od każdego i jakoś jesteśmy prawie w tym samym miejscu.Zmieni się wszystko,ale za kilkadziesiąt lat jak poumierają dziady leśne.Zmiana prezesa nic nie da,bo trzęsą piłką delegaci i związki regionalne w których w sumie jest kilkuset leśnych dziadów.No jako patriota mam trzymać kciuki,żeby mój kraj dostawał w dupę od makaroniarzy,brudasów,żabojadów?Koniec świata.
Jeszcze większa żenada jakby drużyn z naszej ligi wcale nie było w pucharach. Tak chociaż jakiś mecz chętnie się obejrzy. Lepszy Lech, Sosnowiec czy Cracovia w pucharach niż nikt.
Odp: Liga Mistrzów 10/11 - 18/09/2010 21:34
a chuj nas cracovia, lech i sosnowiec obchodzą. Lepiej, żeby nikt nie grał, niż amica kasę zgarniała i do tego fałszuje to stan naszej piłki.
jak wolisz gołębi albo cracovie w pucharach zeby sobie chetniej mecze poogladac to brak mi slow na komentarz
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Dziwne czasy nastały... Moda na Lecha jakas chyba. Ehhh. Jeszcze troche i może jakaś feta w centrum po wygranych meczach Kolejorza?
Jaka moda na Lecha?! Wyjdź na dwór może i lepiej Ci to zrobi.Jest reprezentant Polski w pucharach europejskich to dlaczego mam mu źle życzyć i obojętnie czy byłby to Lech,Legia,Pogoń czy Wisła,w Europie kibicuję każdemu z mojego kraju.A słysząc wypowiedzi,że lepiej przegrywać to może coś się zmieni tarzam się po ziemi ze śmiechu.Przez kilkanaście lat nic się nie zmieniło dostajemy w dupę od każdego i jakoś jesteśmy prawie w tym samym miejscu.Zmieni się wszystko,ale za kilkadziesiąt lat jak poumierają dziady leśne.Zmiana prezesa nic nie da,bo trzęsą piłką delegaci i związki regionalne w których w sumie jest kilkuset leśnych dziadów.No jako patriota mam trzymać kciuki,żeby mój kraj dostawał w dupę od makaroniarzy,brudasów,żabojadów?Koniec świata.
Wyszedłem, ochłonąłem, przemyślałem i stwierdziłem że jednak masz racje. Jakie to było nie patriotyczne, gdy nie cieszyłem się z bramek Rudnevsa ,wiesz po prostu do tej pory myślałem że nasz kraj w piłce nożnej reprezentuje Reprezentacja Polski.
Inna sprawa, dopiero teraz sobie uświadomiłem jaki ja ograniczony byłem kibicując tylko jednej polskiej drużynie- Pogoni. Dla dobra polskiej piłki kibicujmy wszystkim polskim drużynom! Zbierajmy punkciki do rankingów! I nie ważne jakie mamy stosunki z Lechem, będę im kibicował bo grają którąś tam rundę eliminacyjną w Lidze Europejskiej! Jeśli kiedyś Cracovia albo Zagłębie awansują do pucharów też oczywiście będę im kibicował. Więc przepraszam za moje wcześniejsze posty, jutro wieszam plakat Arboledy na ścianie.
Ps. Mam 4 wolne miejsca w aucie na rewanż do Poznania. Jakby ktoś chciał (a sądząc po wpisach na forum chętnych może byc sporo) to priv. Pozdrawiam. Z mojej strony EOT
Ps. Mam 4 wolne miejsca w aucie na rewanż do Poznania. Jakby ktoś chciał (a sądząc po wpisach na forum chętnych może byc sporo) to priv. Pozdrawiam. Z mojej strony EOT
masz zamiar siedzięc pomiedzy lechem i dopingować ich ?
masz zamiar siedzięc pomiedzy lechem i dopingować ich ?
Odp: Liga Mistrzów 10/11 - 28/09/2010 23:04
Wymęczone zwycięstwo Realu w Auxerre 1:0 (90 minut Dudki, 45 minut Jelenia, który w 93 minucie mógł zdobyć wyrównującego gola). Zwycięstwo Arsenalu i obroniony karny przez Fabiańskiego (Szczęsny cały mecz na ławce).
Odp: Liga Mistrzów 10/11 - 30/09/2010 19:58
Już o 21 prawdziwa piłkarska uczta. Fajnie jakby ten dmuchany balon o nazwie lech pękł z hukiem. Remis z Juve i o lechu mówi się, że ma szanse na awans. Paranoja jak niewiele Nam potrzeba aby popaść w samozachwyt.
Już o 21 prawdziwa piłkarska uczta. Fajnie jakby ten dmuchany balon o nazwie lech pękł z hukiem. Remis z Juve i o lechu mówi się, że ma szanse na awans. Paranoja jak niewiele Nam potrzeba aby popaść w samozachwyt.
Rowniez na to licze. I tak o jedna runde za daleko juz zaszli.
Odp: Liga Mistrzów 10/11 - 30/09/2010 23:42
Jednak lech wygrał 2:0 i objął prowadzenie w grupie, gdyż manczester zremisował 1:1 z juve. Chyba mało kto po losowaniu sądził, że włączy się do walki o awans z tej grupy.
Jednak lech wygrał 2:0 i objął prowadzenie w grupie, gdyż manczester zremisował 1:1 z juve. Chyba mało kto po losowaniu sądził, że włączy się do walki o awans z tej grupy.
Na takie stwierdzenie chyba zbyt szybko. Zagrali dopiero 2 mecze. W pierwszym mieli masę szczęścia, a w drugim grali z chyba najsłabszą ekipą tej grupy (a przynajmniej pogrążoną w największym kryzysie). Zobaczymy co pokażą w Manchesterze, wtedy będzie można powiedzieć coś o ich szansach na awans .
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.