Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/04/2015 19:24
Legia zawsze się na nas spinała, w sensie piłkarzy, nawet w czasie naszej zgody kibicowskiej.
Zawsze też grali najmocniejszą w danym momencie paką nawet za czasów ich gry w LE i jestem pewien, że tym razem będzie tak samo.
Mało tego, wyjdą zmobilizowani na 120% za porażkę w Szczecinie, po której ich kibice głośno płakali.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/04/2015 23:44
Mi się śniło dziś ,że przegraliśmy z Legią 1:0 ale i tak weszliśmy do 8,tak jak mam nadzieję ,że druga część się snu sprawdzi jutro wieczorem,tak wierzę ,że ta pierwsza część już nie ,oraz ,że ten chociaż 1 punkt przywieziemy
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 29/04/2015 01:13
Jak dla mnie istnieje duża możliwość że Legia i lech zagrają tak żeby pasował im układ tabeli w grupie mistrzowskiej, nie zdziwię się że nagle wygrywa Pogoń i podbeskidzie, a korona wygrywa lub remisuje z lechią.
No ale zobaczymy, liczę na remis lub wygraną w Warszawie.
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/04/2015 10:22
Kolejna idiotyczna decyzja...Ojrzyński oficjalnie zwolniony..Cała nasz liga, zwolnić trenera, nie dać mu więcej czasu na popracowanie. Zrobił wynik ponad stan, prawie dostał się do 8 i leci, to jest chore co się dzieje....A następcą prawdopodobnie Brosz, który już tam pracował.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/04/2015 15:48
Brosz nie przejmie Podbeskidzia, a Ojrzyńskie pewnie poleciał za ostatnie wyniki, a nie za całokształt. Cały sezon byli w górnej części tabeli, a na koniec remisy przeplatane porażkami i Grupa Spadkowa.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/04/2015 16:11
Dla mnie bardzo dobry trener. Szkoda, że raczej nie zawita do nas, bo gdyby dać mu wolną rękę, sądzę, że zrobiłby u nas bardzo dobry zespół. Nie zrozumcie mnie źle, że zmieniałbym trenera co tydzień. Po prostu gdyby posada była wolna moim zdaniem byłby idealnym zastępcą.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/04/2015 16:20
mi sytuacja z Ojrzynskim przypomina troche sytuacje z Wdowcem. Niby dobry trener, ale jego przeciwnicy maja argumenty. Wdowiec w przeszlosci mial lepsze wyniki ale mial tez chujowa przeszlosc, po wszystkim zbudowal ciekawa jak na polskie warunki druzyne, ale pozniej gdzies tam sie zacial, czy mu sie odechcialo wspolpracowac ze smolnym. Ojrzynski jak dla mnie bez sukcesow, poukladal Korone i Podbeskidzie ale wielkiego szalu nie zrobil. Korona mi sie nie podobala pod jego opieka, Podbeskidzie hm... nie urywalo pewnej czesci.... Moim zdaniem przeceniany przez wielu. Ktos powie ze mial lipny material, a ja sie spytam : ktory trener w polskiej lidze po za Bergiem i Skorza i moze Brzeczkiem na ta chwile nie ma takiego problemu? Zreszta tegoroczne wystepy Blekitnych pokazaly jakie gwiazdy w ekstraklasie graja.
Jest tez inna strona tej sytuacji, Podbeskidzie ryzykuje bardzo wiele bo mysle ze Ojrzynski by ich nie spuscil z ligi, a nowy trener hm... kto wie.
Piłkarze Podbeskidzia nie stali już ostatnio murem za Ojrzyńskim, mieli do niego pretensje, że po macoszemu potraktował półfinał Pucharu Polski z Legią. A jak to w polskiej piłce, kiedy trener nie ma poparcia zawodników, choćby byli całkiem nędzni, to wiadomo, że za moment zostanie wymieniony na innego.
Piłkarze Podbeskidzia nie stali już ostatnio murem za Ojrzyńskim, mieli do niego pretensje, że po macoszemu potraktował półfinał Pucharu Polski z Legią. A jak to w polskiej piłce, kiedy trener nie ma poparcia zawodników, choćby byli całkiem nędzni, to wiadomo, że za moment zostanie wymieniony na innego.
I dlatego nasza liga jest jedna z najslabszych w Europie a nasi marni kopacze maja problem zeby przebic sie w przecietniaku na zachodzie. Za taka mentalnosc nawet mi ich nie szkoda, oby jak najmniej takich wynalazkow na boiskach, ale do tego potrzeba wymiany pokoleniowej i zmiany calego systemu szkoleniowego. Niestety my tego nie dozyjemy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.