Póki co, oprócz Piasta wyniki pod nas,obyśmy tylko umieli to jutro wykorzystać...
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Póki co, oprócz Piasta wyniki pod nas,obyśmy tylko umieli to jutro wykorzystać...
Wisła Płock wygrywa w 9-ciu... Nie powiem, że zajebiste wyniki dla nas, tylko nic po nich, jak nie będziemy potrafili takich wykorzystać. Bardzo ważny mecz jutro.
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 17 marca 2019, 00:38 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Trzeba więc sprowadzić ich na ziemię! Wynik dobry. Lechia aż tak nie odjedzie.
Chyba lepszy byłby remis,wkońcu Zagłębie walczy z nami o TOP8
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Wszystko dobrze się układa teraz trzeba Pogonić zagłębie i przeskakujemy jage
Dobrze by było, jakby Piast stracił punkty, a zdobywają je bardzo solidnie. Tak czy inaczej, nie ma co patrzeć na innych, będziemy wygrywać to będzie dobrze.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/03/2019 12:53
Górnik miał wczoraj wielką szanse na wygranie z Piastem, ale niestety mają ręcznik w bramce. Do czasu błędu bramkarza, dość skutecznie ich cisnęli i kwestią czasu była wygrana. Wkurwił mnie ten "Chudy". jebie mecz z meczem i jeszcze daje wywiad po wczorajszym spotkaniu, że on nie popełnił błędu. Jak Górnik wystawi go w kolejnych spotkaniu na bramce, to będzie oznaczać, że "walczą o spadek". Szkoda, gdyby nie ten jełop, to Piast mógł zgubić punkty. Po naszych ręcznikach, mogę doskonale sobie wyobrazić, co muszą czuć piłkarze, którzy się starają a cały ich wysiłek idzie na marne, przez jednego klauna.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.