Ja w sumie cieszę się, że obie hiszpańskie drużyny przegrały. Ten styl barcy nieskończenie wielu podań wcale mnie tak nie zachwyca.
Szczególnie w przypadku Realu czekam kiedy te ich potworne wchodzenie w kredyty zemści się i wyjdzie bokiem klubowi, typu bankructwo
Oby finał Ligi Mistrzów nie był wewnętrzną sprawą Hiszpanów. Po pierwszych meczach jest na to duża szansa.
anathema, Twoje komentarze, które kiedyś można było uznać za przemyślane i na poziomie, w tym temacie zalatują zwykłym hejterstwem (że tak użyję zapożyczenia) i hipokryzją, której nawet nie próbujesz kryć. Paweł85 próbuje przynajmniej zachować obiektywizm, a Ty zachowujesz się jak jakiś gimnazjalista spuszczający się nad messimi, ronaldami i innymi takimi. Ja osobiście mam wyjebane w te rywalizację, aczkolwiek smutne jest jak wpływają na ludzi...
obiektywizm? widpocznie źle czytasz albo interpretujesz to co prawie. no nic, generalnie nie zamierzam polemizować jak to oceniasz. ale chcesz obiektywizmu? prosze bardzo - zasłużone zwycięstwo Chelsea, pięknie zmasakrowali bezjajeczną i schematyczną do bólu barce. messi nic nie ukuł i efekt widoczny. a Fabregas z tym co prezentuje lepiej niech wraca skąd przyszedł. pisze to wszystko bez cienia ironi.
na tę chwile to barca jest dalej od finału niż real.
przytocze jeszcze co na poprzedniej stronie napisałem przed meczem" Co do meczu z dzis, obie ekipy maja rachunki do wyrównania. Chelsea prezentuje sie coraz lepiej i chłopaki nie mają nic do stracenia. Dla większości z nich to ostatni dzwonek by coś wygrać w europejskich rozgrywkach. Kto jak kto, ale Chelsea piotrafi ufortyfikować szyki obronne, dzisiejszy mecz bedzie raczej partią szachów na mniejszej intensywności nizli ten co za nami, co nie znaczy że mniej ciekawy. Za Di matteo maja dość zajebiste statystyki, coś mam czutke że większość z nich grała przeciwko VB. Poza tym powrót do korzeni stylu oraz taktyki - Z Villasem Boasem starali się wyprowadzać piłkę od tyłu, kontrolować grę. Chesea Di Matteo to szybka kontra, długa piłka na Drogbę, kwintesencja starej, poczciwej Chelsea. Ale to takie granie sprawiało że walczyli o najwyższe cele."
Na sztuce (piłce ) to ja sie wybitnie znam, Chopina czytam, Sienkiewicza gram...
Ostatnio edytowany przez: anathema, 19 kwietnia 2012, 11:08 [2 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Barca wychodzi 3 obrońcami, wydaje się bardzo ofensywnym składem, ciekawe czy uda się przebić przez mur londyński
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
nie ma sensu oglądać, Chelsea jest słabiutka i nie może wyjść z żadną kontrą. Z dodatku gra w 10 bo ma w składzie idiotę Terrego.
Na emocje trzeba poczekać do jutra.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
nie ma sensu oglądać, Chelsea jest słabiutka i nie może wyjść z żadną kontrą. Z dodatku gra w 10 bo ma w składzie idiotę Terrego.
to co mam isc spac? jutro mam wolne to moze byc dogrywka i karne
Ostatnio edytowany przez: kibic79, 24 kwietnia 2012, 21:47 [1 raz(y)]
Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 24/04/2012 22:19
No i czas leci i leci heh nie rozumiem trochę Barcelony, próbują wbić się w pole karne, gdzie jest 15-20 chłopa. Ja bym kazał im napier***ać zza pola karnego jak messerszmity. Piła, bomba, piła, bomba.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.