... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Co do Juve-Real , to "galakticos" sprawiali lepsze wrażenie, dobry mecz rozegrał Ronaldo, Raul jak zwykle nie pokazał niczego dobrego (chyba Owen powinien mieć podstawe)... Juventus grał szybko, kombinacyjnie i z ogromną determinacją. Ibrahimovic fenomenalnie dryblował ale co z tego jak oddawał strzały na poziomie naszej okręgówki, a no i ozdoba meczu bramka Trezege (sorry za pisownie ). Podsumuwójąc Juve mogło już w 2 połowie rozstrzygnąc losy spotkania ale chyba zabrakło im koncentracjii,powinni nad tym popracować....
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 10/03/2005 15:26
Juve wygrało i to się liczy!Piekna bramka Dawida i ''wielki '' Real pograzony! Werder zrobil z siebie posmiewisko! Arsenal odpadl nie spodziewalem sie tego.
Mi też się nie chce polemizować z tobą Możliwe, że mnie nie zrozumiałeś. Dodam tylko, że bez kasy we współczesnej piłce nie było by wielkich klubów. Ja wyraziłem swoje zdanie i koniec tematu z mojej strony Co do wczorajszych meczy: Juve - Real niezbyt porywający mecz ale Juve wygrało zasłużenie. Aż żal patrzeć jak Real schodzi na dno...tym bardziej dla mnie bo pamiętam jeszcze Real za Sukera, Mijativica, Karambeu itd. Perez rozwalił ten klub na maxa...Mam nadzieje, że ktoś coś zrozumie i Real się jeszcze podniesie. Nie przestane mu kibicować tylko dlatego, że gorzej gra. Nie zaczne kibcować nagle jakiemuś klubowi bo zaczął lepiej grać i jest na fali. Ale za Real jest mi ostatnio wstyd...Co do innych meczu to fajnie że Bayern awansował, szkoda trochę że Bayer odpadł (ale chociaż Krzynek barmke strzelił) no a PSV mnie zdziwił ale na plus bo myślałem że odpadnie (myślałem że Monaco lepiej gra). Teraz tylko czekać na losowanie
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 10/03/2005 20:11
Co tak ostatnio wysypało fanów barcy ? Sracie na Chelsea, że kupują zawodników, że to, że tamto. Przynajmniej nie kupują gwiazdek jak real tylko zawodników mniej znanych ale walecznych, potrafiących grać i pasujących do stylu gry Chelsea.
Dodam jeszcze, że dobrze, że Juve rozjeał Real i mój typ na finał to Chelsea - Juve. Duża niespodzianką są też występy Lyon'u więc wcale bym się nie zdziwił gdyby doszli do półfinału...
Pozdrawiam.
smiling with axe in my hand... evil's rotten hand you will see !
Ja do Szpakowskiego nic nie mam.Lubię gdy on komentuje mecze.
Dla mnie to jest pajac którego nie da sie słuchać (wole oglodać mecze na polsat sport) i do tego skurwiel nienawidzi Pogoni kiedyś ją ciupał kilka razy w jakiś wywiadach. Niech spierdala kondon
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.