Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 07/07/2011 16:46
Plizga i Burkhardt królowie ofensywy, ten pierwszy to z metra do pustaka nie trafi, a drugi ma takie wrzutki, że chyba jeszcze żadna w pole karne nie dotarła.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Banda nierobów i tyle,szkoda tylko tych 5 kibiców co pociągiem od niedzieli jechali.No jeśli Wisła zrobi to samo to znaczy,że z polskiej piłki nie da się nic wyciągnąć.
Kijevo tu nie ma co bronić,ja liczyłem,że będzie ciężko ale są granice przyzwoitości,zresztą wyszło wszystko,także to,że drużyna pod Grosika była robiona a na samego Franka,który ma 37lat nie można liczyć.Do tego ściąganie szrotu w postaci Plizgi czy Bartczaka dopełnia całość.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 7 lipca 2011, 17:28 [1 raz(y)]
Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 07/07/2011 17:17
ja pier**le
Tak słabo grał rok temu Ruch ale miał farta z Maltańczykami.
Ta liga nie jest aż tak beznadziejna tylko gramy tak wcześnie, że przygotowanie do pucharów jest przy okazji, a wyniki jak widać
Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 07/07/2011 17:31
Plizga powinien dostac dozywotni zakaz gry w piłke kopana. Ahhh to ostatnie podanie. Tak na prawde bardzo dobrze robi Wojciechowski, ze wypłata zalezy od gry druzyny.
Dopóki takich ludzi w naszej kopanej nie będzie więcej to tak się to wszystko będzie kończyć.
W dyby i do lochu !
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 07/07/2011 19:42
ciekawe jak to wytłumaczą?
pewnie coś w stylu nieocenionego Stefana Majewskiego : "Mieliśmy szansę na zdobycie gola, ale to gospodarzom udał się ten wyczyn i to nawet trzykrotnie."
PS Pamiętam jak Pisz i spółka czy też Citko i spółka ( a nawet Żurawski i spółka) wozili uznane europejskie firmy a na zespoły z Kazachstanu to się cieszyli bo można było tanio wódę kupić i się uchlać przed meczem, a potem rozjebać frajerów 5:0. Nie sądziłem, że w ciągu 10 lat sytuacja się odwróci i to do nas tacy Kazachowie będą przyjeżdżali jak na wycieczkę...
Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 07/07/2011 19:43
jak ja się dziwie waszemu zdziwieniu przeciez to jest reguła a nie wyjątek. wyjątkiem to była postawa Lecha w zeszłym sezonie. że Wy jeszcze nie przywykliscie...Dno dna to juz polska kopana osiągnęła lata temu jak zaczelismy odpadac z jakimis Valerengami, Cementarnicami czy rybakami z Islandii. Jesli nie przywykniecie że polski futbol wyzej wała nie podskoczy to...współczuje Wam bo czeka Was jeszcze masa rozczarowań. Najbliższe wkrótce
Ja już zacieram ręce przed tym co zdarzy sie za rok na euro
i jeszcze mała dygresja wiencząca mj wywód -Nie znam klubów z Kazchstanu, ale pewnie się nie pomylę, jeśli napiszę, że taki Irtysz to ma infrastrukturę x razy lepszą od polskich klubów a finanse i system szkolenia to 2x lepsze! Tu nie ma przypadku.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 7 lipca 2011, 19:54 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Liga Mistrzów 11/12 - 07/07/2011 21:04
Tak to jest jak piłkarzyki zarabiają grubą kasę i jedyne o czym myślą to balety i pijaństwo. Obniżyć w każdym zespole Ekstraklasy i 1 ligi średnią płac o 50 %
Ale my właśnie dlatego gramy tak wcześnie bo jesteśmy beznadziejni... Te wszystkie przedwstępne rundy eliminacyjne to nie przypadek tylko efekt naszych ostatnich żałosnych wyników. Przecież dobre ekipy zaczną przygodę w pucharach dopiero za kilka tygodni. A teraz po "Europie" muszą się bujać tylko całkowici amatorzy albo takie pizdeusze jak my.
Swoją drogą nieźle się uśmiałem z tych probierzowych paralityków hehe Niech żyje Kazachstan !!!
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.