mam rozdarte serce w tym dwumeczu bo jestem fanem i Barcy i Arsenalu, ale jednak ciut bardziej Barca wiec tak jak mowisz Zlatan mowi o tym ze jego forma rosnie - zobaczymy. bardzo ciekawy meczyk sie zapowiada
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 31/03/2010 21:31
mi tez podoba sie Maxwell, wkomponowal sie widac w ta gre Barcy, nie boi sie pojedynkow ktore potrafi wygrac, dokladnie dogrywa tylko wiecej akcji prowadzonych prawa strona dlatego bardziej Alves sie wyroznia. W drugiej polowie Pep pewnie wpusci Henry'ego tylko jestem ciekaw czy za Pedro i znowu meczenie na skrzydle ze zmianami pozycji, czy za Zlatana do srodka gdzie ostatnio zagral dobre spotkania.
Jak narazie ze strony Arsenalu zagrozenie w szeregach Barcy sieje tylko Nasri
edit: kurwa co za koncowka, teraz karny... Walcot wyciaga Arsenal z gówna i 2:2 co za mecz
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 31 marca 2010, 22:22 [2 raz(y)]
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 31/03/2010 22:29
jak dla mnie to szacunek nalezy sie Fabregasowi. Wie ze nie zagra w rewanżu to chce dać z siebie jak najwięcej mimo że z ta kontuzją jest niezbyt pomocny. Ale przed chwilą miał sytuacje podbramkową...
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 31/03/2010 22:34
Głupia pierwsza zmiana Guardioli - po jaką cholerę wprowadzał cienkiego Henry'ego, który otwarcie mówił, że nie chce grać w tym meczu i faktycznie nie chciał, nie wiem czy zaliczył w ciągu 20 paru minut udane zagranie. Dla odmiany ekstra wejście w Arsenalu Walcotta i to dzięki niemu Kanonierzy zdobyli 2 bramki i jeszcze liczą się w walce o półfinał.
Czerwona kartka dla Puyola trochę problematyczna, karny ewidentny ale faul myślę, że max. na żółtą.
Barcelona fatalnie od momentu zdobycia bramki na 2:0, siadła i grała bardzo słabo. Według mnie powinien wejść Krkic za Messiego, który dziś nie grał dobrego meczu, Zlatan wręcz przeciwnie nie wiem czy nie najlepsze spotkanie w tym sezonie.
Fabregas szacunek za wolę walki, szkoda z drugiej strony, że nie zszedł bo kontuzja mogła się jeszcze bardziej pogłębić.
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 31/03/2010 22:34
wielka szkoda ze te dwie druzyny nie spotkaja sie w finale... 2 polowa swietna, mecz dramatyczny. ciekawe jak kontuzje gallasa i arszawina, czy ich ogarna na rewanz.
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 31/03/2010 22:39
to moim zdaniem nie bylo zbyt madre posuniecie z jego strony minimalne starcie z kims by zaliczyl i by mial jeszcze gorsze klopoty. nie wiem czy czerwona sie nalezala za ten faul. brechtam z Fabregasa ze napierdalal z calej pizdy w srodek i kontuzja od tego Troche sie upieklo Arsenalowi dzisiaj bo sytuacji Barcelona miala sporo. Z drugiej strony dziwi mnie to ze Wenger tak pozno wpuscil Walcota, Eboue wymiatal na skrzydle niczym Peti ) no i rewanz zapowiada sie bardzo ciekawie
jak juz wpuszczal Henry'ego to powinien go wpuscic na srodek, a nie na lewe skrzydlo gdzie tysiac razy udowodnil ze mu gra tam nie lezy, a na srodku zostal stojacy Messi. Dziwnie siadla im ta gra po bramce na 2:0, cisnienie opadlo i odpuscili? Henry wszedl w 78 minucie wiec chyba przesadzasz z tymi 20 paroma minutami a 6 minut pozniej grali juz w 10 gdzie wiekszosc zostawala na swojej polowie i nie mial sie tam za bardzo jak z przodu wykazac. Tez jestem zdania ze powinien wejsc Bojan ale potem za Pedro ktory juz nie mial sil za duzo, zaliczyl pare strat. Szkoda ze sie Valdes nie postaral przy bramce na 1:2 bo mogl to obronic
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 31/03/2010 22:49
Ale co uważasz, że w innym wypadku Henry by coś pokazał? Przecież on w Barcelonie od dawien dawna gra strasznie słabo (poza niezłymi momentami, ale to nie jest Henry z początków gry w Barcelonie czy ten z Arsenalu). Zmiana była nader głupia, piłkarze poczuli się przy 2:0 mega pewnie, mieli półfinał w zasięgu ręki a Arsenal na widelcu bo nic nie grał, Guardiola też się poczuł za pewnie i wpuścił wolnego, słabego Henry'ego (chyba tylko po to, żeby się pokazał przed kibicami) zamiast Bojana na podmęczoną defensywę Kanonierów, dokładnie tak postąpił Wenger i wszyscy widzieliśmy jaki popłoch siał Walcott w szeregach defensywy Barcelony (Maxwell był na skrzydle ośmieszany wręcz i nie wiem kto tam z wcześniej piszących uważał, że zagrał dobry mecz).
Impuls do ataków chcąc nie chcąc dał też Busquet, po którego katastrofalnym błędzie w środku pola poszła akcja na 1:0 - szkoda bo Sergio grał do tego momentu bardzo dobre spotkanie.
Co do zmiany Ibtahimowicia to dało w pewnym momencie stanął i wygłądało, że ma jakieś problemy nie uczestniczył w akcji pewno stąd ta zmiana, Krkić dałby pewno więcej niż Hemry ale widać, że Guardiola ma szacunek do zawodników i dlatego wpuścił właśnie Henrego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.