Darren Fletcher z Manchesteru United, Eric Abidal i Daniel Alves z Barcelony nie zagrają w finale Ligi Mistrzów (27 maja).
W półfinałach Fletcher i Abidal dostali czerwone kartki, a Alves drugą żółtą w fazie pucharowej. UEFA odrzuciła odwołania klubów.Fletcher został ukarany za sfaulowaniu na polu karnym Cesca Fabregasa, a Abidal za przewrócenie wychodzącego na czystą pozycję Nicolasa Anelki. Alves dostał eliminującą go żółtą kartkę za faul na Ashleyu Cole'u.
gazeta.pl
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Koleś no jesteś załamujący...po pierwszym meczu jak sędzia przekręcił Barcelonę to pisałeś o płaczkach z Barcy a teraz po meczu rewanżowym tylko o błędach sędziego piszesz.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
zamiast mu odpisywać zastanów się lepiej i zobacz z kim dyskutujesz - tłumaczenie mu czegokolwiek jest jak bicie głową w mur... ten typ po prostu tak ma
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
http://www.youtube.com/watch?v=LeJM2rqGI9g
^
tutaj macie czarno na bialym te kureskie sedziowanie w meczu barca-Chelsea
jak dla kogos to za malo to jest ŚLEPY !!! !!!
A ja sie zgadzam z kolega! Ciekawe co by kibice Manchesteru zrobili jak by tak odpadli.. sedzia to totalna zenada. CFC! Barcelona w finale polegnie bo Angielski football jest najlepszy!
Ostatnio edytowany przez: xAdamx90, 12 maja 2009, 18:42 [1 raz(y)]
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
http://www.youtube.com/watch?v=LeJM2rqGI9g
^
tutaj macie czarno na bialym te kureskie sedziowanie w meczu barca-Chelsea
jak dla kogos to za malo to jest ŚLEPY !!! !!!
A ja sie zgadzam z kolega! Ciekawe co by kibice Manchesteru zrobili jak by tak odpadli.. sedzia to totalna zenada. CFC! Barcelona w finale polegnie bo Angielski football jest najlepszy!
A ja Ci powiem ze CFC Barcelona nie polegnie poniewaz futbol zwyciezy, a poki co to Barca gra najlepszy futbol w calym sezonie!!! Pozdrawiam i bez napinki
Odp: Liga Mistrzów 08/09 - 27/05/2009 20:16
No CFC Barcelona nie polegnie... Bo nie ma takiego klubu. CFC odnosiło się do Chelsea - której na szczęście nie ma w finale. Cóż mam nadzieję że będziemy świadkami dobrego widowiska w którym główne role zagrają piłkarze a nie sędziowie, niech zwycięży lepszy - Manchester United!
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Visca el Barca! To był futbol totalny, druga akcja bramkowa ekstra, piłka Xaviego i głowa Messiego fenomenalne!
Ruda kurwa scholes powinien za to wejście pod koniec czerwień dostać, a płaczkowi Ronaldo też druga żółta się min. 2 razy należała.
Ale nie ma co tego rozpamiętywać, BARCA w tym sezonie potrójna korona!
Ale beda jaja jak barcelona wygra z Manu tak samo jak z Chelsea z sama pomoca sedziego^^ Co zrobia czerwoni Fani
Błazen z Ciebie. Pomijam Twój "fanatyzm" dla Chelsea, ale to co piszesz jest żałosne. A co do meczu, nie kibicuje żadnemu zachodniemu klubowi. Przyjemnie sie oglądalo i zasłużone zwycięstwo Barcelony.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.