Jak dla mnie to wobec przedstawionych przez Ciebie argumentów, to tą sytuację widzę w ogóle inaczej niż te razy kiedy nie weszli mistrzowie Polski. Takiej sytuacji jeszcze nie było, żeby aż tak blisko byli awansu. Teraz to raczej musiałby się wydarzyć kataklizm w stylu odpadnięcia przy zielonym stoliku z Celtikiem i głównie na takie potknięcia powinni uważać
Odp: Liga Mistrzów/Europejska 16/17 - 24/08/2016 01:28
Legia zagra w lidze mistrzów. Patrząc przez pryzmat ekstraklasy, dla nas jako konkurenta w polskiej lidze to raczej średnio, bo jednak dzięki kasie będą mogli odskoczyć w lidze jak ogarną obecny chaos. Jednak patrząc szerzej, to super, że po tylu latach wreszcie polska drużyna zagra w lidze mistrzów. Zdecydowanie wole Legie w Europie niż Lecha, Lechie czy Wislę. Mam nadzieje, że zdobędą kilka punktów.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska 16/17 - 24/08/2016 06:01
O ironio, chyba najgorszy mistrz Polski od 20 lat awansował w końcu do fazy grupowej LM. Tak po prawdzie bacząc na to co prezentują legioniści do owej fazy grupowej powinni być losowani z ekskluzywnego jednozespołowego piątego koszyka..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
O ironio, chyba najgorszy mistrz Polski od 20 lat awansował w końcu do fazy grupowej LM. Tak po prawdzie bacząc na to co prezentują legioniści do owej fazy grupowej powinni być losowani z ekskluzywnego jednozespołowego piątego koszyka..
Fakt, najgorszy. Jednak pracowali na to od kilku lat. Punkty zdobywane w poprzednich sezonach w LE pozwoliły być rozstawionym w każdej rundzie i mieć farta w losowaniu. Dobra gra w ostatnich latach została wynagrodzona mimo, że teraz z formą nie jest najlepiej. Klubowa kasa dostała zastrzyk gotówki, więc może kilka wzmocnień jeszcze zrobią (Wszołek, Radovic) i gra w LM nie będzie wyglądała tak źle. W koszyku nr 3 są takie ekipy jak Brugge, Sporting czy Ajax, czyli ekipy z którymi można powalczyć o LE.
więc może kilka wzmocnień jeszcze zrobią (Wszołek, Radovic) i gra w LM nie będzie wyglądała tak źle. W koszyku nr 3 są takie ekipy jak Brugge, Sporting czy Ajax, czyli ekipy z którymi można powalczyć o LE.
Godne stulecie. PP, Mistrz i LM.
Jeżeli otyły Radovic ma być wzmocnieniem na LM to pozostaje pogratulować leśnemu dobrze wydanych pieniędzy
więc może kilka wzmocnień jeszcze zrobią (Wszołek, Radovic) i gra w LM nie będzie wyglądała tak źle. W koszyku nr 3 są takie ekipy jak Brugge, Sporting czy Ajax, czyli ekipy z którymi można powalczyć o LE.
Godne stulecie. PP, Mistrz i LM.
Jeżeli otyły Radovic ma być wzmocnieniem na LM to pozostaje pogratulować leśnemu dobrze wydanych pieniędzy
Większość pieniędzy z dostania się do LM pójdzie na akademię więc jakiś mega wzmocnień nie ma co się spodziewać.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Real, Borussia i Sporting... marketingowo super grupa.
Ale sportowo tragicznie...
Widać cały limit szczęścia w losowaniach wyczerpał się na Dundalk
A jaki zestaw dałby im jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy przepraszam bardzo? Według mnie zajebisty układ. Móc zmierzyć się w meczu o stawkę z Realem? Dla warszawiaków niezapomniane chwile.
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Real, Borussia i Sporting... marketingowo super grupa.
Ale sportowo tragicznie...
Widać cały limit szczęścia w losowaniach wyczerpał się na Dundalk
Oni awansowali tam po $... sportowo niezależnie gdzie by trafili- będą mieli bardzo ciężko, a tak grając bez presji paradoksalnie mogą dobrze się zaprezentować.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska 16/17 - 25/08/2016 19:31
Oczywiście w obecnej formie to Legia miałaby problem z wyjściem z grupy z nami, Arką, Zagłębiem i Lechią ale liczyłem, że trafią do grupy G (Leicester City, FC Porto, Club Brugge, FC Kopenhaga) z której, przy poprawie formy, mieli by według mnie szansę na 3 miejsce. Tak samo grupy A czy E.
Oczywiście wszystko pod warunkiem poprawy formy. Bo w obecnej to może się skończyć pogromami.
Oczywiście w obecnej formie to Legia miałaby problem z wyjściem z grupy z nami, Arką, Zagłębiem i Lechią ale liczyłem, że trafią do grupy G (Leicester City, FC Porto, Club Brugge, FC Kopenhaga) z której, przy poprawie formy, mieli by według mnie szansę na 3 miejsce. Tak samo grupy A czy E.
Oczywiście wszystko pod warunkiem poprawy formy. Bo w obecnej to może się skończyć pogromami.
Kompromitacja może być ale kasa i tak zostanie dodana do konta Legii.Marketingowo to super grupa.Wbrew pozorom to dwie potęgi dają większe szanse Legii bo i Sporting na ich tle wygląda blado.Moze sie okazać ze tylko mecze z Portugalczykami będą o punkty.
Jakieś 0-5 z Realem zostanie przełknięte ale juz z takim np. Eindhovem niekoniecznie.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 25/07/2018 15:53
Masakryczny występ wczoraj Legii. Zasłużona porażka 0-2 ze Spartakiem Trnawa. Od początku goście byli groźniejsi. Budżet mówią, że 10 razy wyższy ma Legia. Zobaczymy czy na Słowacji pokażą, że jednak coś potrafią grać w piłkę i nawiążą walkę o awans...
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 25 lipca 2018, 20:44 [1 raz(y)]
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 26/07/2018 20:52
Ta liga wkurwia mnie już powoli. Chuja te nasze kluby grają. Lech w pizde, Legia w pizde, Górnik w pizde. Jagiellonia coś wygrywa. I jak nasza liga ma być silna jak każdy piłkarz odchodzi po jednym udanym sezonie.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 27/07/2018 20:01
Legie oglądałem tylko pierwszą połowę i w 15 minut goście mieli 3 setki. Dodatkowo bramkę załadował gość, który w Górniku na ławie siedział.
A brama Vlaski w 94 to tylko spotęgowała wkurw w Warszawie.
Lech u siebie zapewne wyciągnie wynik. Po Górniku tego się nie spodziewam, a Jaga czuje obroni zaliczkę.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 01/08/2018 17:47
Ciekawy mecz w rewanżu. Zdecydowanie lepiej nasi się zaprezentowali na Słowacji. Nawet w 94' mogła Legia wbić (Carlitos strzelał niekryty z okolicy linii pola karnego) na 2:0 i mieć dogrywkę. Szkoda, że chybił. Chociaż w 9 w dogrywce mieliby super ciężko pewnie wygrać ten awans Jutro Górnik pewnie też odpadnie ze Słowakami. Zostaną postrachem słowackie kluby na nasze po tym roku
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757269489 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.