Jak dla mnie to wobec przedstawionych przez Ciebie argumentów, to tą sytuację widzę w ogóle inaczej niż te razy kiedy nie weszli mistrzowie Polski. Takiej sytuacji jeszcze nie było, żeby aż tak blisko byli awansu. Teraz to raczej musiałby się wydarzyć kataklizm w stylu odpadnięcia przy zielonym stoliku z Celtikiem i głównie na takie potknięcia powinni uważać
Odp: Liga Mistrzów/Europejska 16/17 - 24/08/2016 01:28
Legia zagra w lidze mistrzów. Patrząc przez pryzmat ekstraklasy, dla nas jako konkurenta w polskiej lidze to raczej średnio, bo jednak dzięki kasie będą mogli odskoczyć w lidze jak ogarną obecny chaos. Jednak patrząc szerzej, to super, że po tylu latach wreszcie polska drużyna zagra w lidze mistrzów. Zdecydowanie wole Legie w Europie niż Lecha, Lechie czy Wislę. Mam nadzieje, że zdobędą kilka punktów.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska 16/17 - 24/08/2016 06:01
O ironio, chyba najgorszy mistrz Polski od 20 lat awansował w końcu do fazy grupowej LM. Tak po prawdzie bacząc na to co prezentują legioniści do owej fazy grupowej powinni być losowani z ekskluzywnego jednozespołowego piątego koszyka..
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
O ironio, chyba najgorszy mistrz Polski od 20 lat awansował w końcu do fazy grupowej LM. Tak po prawdzie bacząc na to co prezentują legioniści do owej fazy grupowej powinni być losowani z ekskluzywnego jednozespołowego piątego koszyka..
Fakt, najgorszy. Jednak pracowali na to od kilku lat. Punkty zdobywane w poprzednich sezonach w LE pozwoliły być rozstawionym w każdej rundzie i mieć farta w losowaniu. Dobra gra w ostatnich latach została wynagrodzona mimo, że teraz z formą nie jest najlepiej. Klubowa kasa dostała zastrzyk gotówki, więc może kilka wzmocnień jeszcze zrobią (Wszołek, Radovic) i gra w LM nie będzie wyglądała tak źle. W koszyku nr 3 są takie ekipy jak Brugge, Sporting czy Ajax, czyli ekipy z którymi można powalczyć o LE.
więc może kilka wzmocnień jeszcze zrobią (Wszołek, Radovic) i gra w LM nie będzie wyglądała tak źle. W koszyku nr 3 są takie ekipy jak Brugge, Sporting czy Ajax, czyli ekipy z którymi można powalczyć o LE.
Godne stulecie. PP, Mistrz i LM.
Jeżeli otyły Radovic ma być wzmocnieniem na LM to pozostaje pogratulować leśnemu dobrze wydanych pieniędzy
więc może kilka wzmocnień jeszcze zrobią (Wszołek, Radovic) i gra w LM nie będzie wyglądała tak źle. W koszyku nr 3 są takie ekipy jak Brugge, Sporting czy Ajax, czyli ekipy z którymi można powalczyć o LE.
Godne stulecie. PP, Mistrz i LM.
Jeżeli otyły Radovic ma być wzmocnieniem na LM to pozostaje pogratulować leśnemu dobrze wydanych pieniędzy
Większość pieniędzy z dostania się do LM pójdzie na akademię więc jakiś mega wzmocnień nie ma co się spodziewać.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Real, Borussia i Sporting... marketingowo super grupa.
Ale sportowo tragicznie...
Widać cały limit szczęścia w losowaniach wyczerpał się na Dundalk
A jaki zestaw dałby im jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy przepraszam bardzo? Według mnie zajebisty układ. Móc zmierzyć się w meczu o stawkę z Realem? Dla warszawiaków niezapomniane chwile.
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Real, Borussia i Sporting... marketingowo super grupa.
Ale sportowo tragicznie...
Widać cały limit szczęścia w losowaniach wyczerpał się na Dundalk
Oni awansowali tam po $... sportowo niezależnie gdzie by trafili- będą mieli bardzo ciężko, a tak grając bez presji paradoksalnie mogą dobrze się zaprezentować.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska 16/17 - 25/08/2016 19:31
Oczywiście w obecnej formie to Legia miałaby problem z wyjściem z grupy z nami, Arką, Zagłębiem i Lechią ale liczyłem, że trafią do grupy G (Leicester City, FC Porto, Club Brugge, FC Kopenhaga) z której, przy poprawie formy, mieli by według mnie szansę na 3 miejsce. Tak samo grupy A czy E.
Oczywiście wszystko pod warunkiem poprawy formy. Bo w obecnej to może się skończyć pogromami.
Oczywiście w obecnej formie to Legia miałaby problem z wyjściem z grupy z nami, Arką, Zagłębiem i Lechią ale liczyłem, że trafią do grupy G (Leicester City, FC Porto, Club Brugge, FC Kopenhaga) z której, przy poprawie formy, mieli by według mnie szansę na 3 miejsce. Tak samo grupy A czy E.
Oczywiście wszystko pod warunkiem poprawy formy. Bo w obecnej to może się skończyć pogromami.
Kompromitacja może być ale kasa i tak zostanie dodana do konta Legii.Marketingowo to super grupa.Wbrew pozorom to dwie potęgi dają większe szanse Legii bo i Sporting na ich tle wygląda blado.Moze sie okazać ze tylko mecze z Portugalczykami będą o punkty.
Jakieś 0-5 z Realem zostanie przełknięte ale juz z takim np. Eindhovem niekoniecznie.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 25/07/2018 15:53
Masakryczny występ wczoraj Legii. Zasłużona porażka 0-2 ze Spartakiem Trnawa. Od początku goście byli groźniejsi. Budżet mówią, że 10 razy wyższy ma Legia. Zobaczymy czy na Słowacji pokażą, że jednak coś potrafią grać w piłkę i nawiążą walkę o awans...
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 25 lipca 2018, 20:44 [1 raz(y)]
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 26/07/2018 20:52
Ta liga wkurwia mnie już powoli. Chuja te nasze kluby grają. Lech w pizde, Legia w pizde, Górnik w pizde. Jagiellonia coś wygrywa. I jak nasza liga ma być silna jak każdy piłkarz odchodzi po jednym udanym sezonie.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 27/07/2018 20:01
Legie oglądałem tylko pierwszą połowę i w 15 minut goście mieli 3 setki. Dodatkowo bramkę załadował gość, który w Górniku na ławie siedział.
A brama Vlaski w 94 to tylko spotęgowała wkurw w Warszawie.
Lech u siebie zapewne wyciągnie wynik. Po Górniku tego się nie spodziewam, a Jaga czuje obroni zaliczkę.
Odp: Liga Mistrzów/Europejska - 01/08/2018 17:47
Ciekawy mecz w rewanżu. Zdecydowanie lepiej nasi się zaprezentowali na Słowacji. Nawet w 94' mogła Legia wbić (Carlitos strzelał niekryty z okolicy linii pola karnego) na 2:0 i mieć dogrywkę. Szkoda, że chybił. Chociaż w 9 w dogrywce mieliby super ciężko pewnie wygrać ten awans Jutro Górnik pewnie też odpadnie ze Słowakami. Zostaną postrachem słowackie kluby na nasze po tym roku
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.