Odp: Liga Mistrzów 13/14 - 16/07/2014 22:27
Najgorsze jest to, że jak przyjdzie do meczów ligowych to przypomną sobie nagle jak się gra i będą orać każdego po 3,5:0 - z Pogonią na czele.
Odp: Liga Mistrzów 13/14 - 16/07/2014 22:44
Paranoja. Człowiek oglądając mecze na mundialu przyzwyczaił się do konkretnego poziomu piłki, dlatego jak się dowiedziałem że to już dziś to wielkie widowisko wpajałem sobie żebym tego nie oglądał. No i kurwa siłą rzeczy do 30 minuty a potem fifa i LE z Pogonią
Bez tego i tak wszystkich wciągną nosem. Dziś grali piach, a nie tak dawno deklasowali nas w sparingu czy przedostatniej kolejce ligi. Póki liga nie będzie lepsza to żaden mistrz nie będzie nic znaczył w Europie.
Świetne losowanie dla St. Patrick Irlandczycy, którzy tak kochają Celtic będą mogli go gościć u siebie.
Jesli dojdzie do tego meczu to w Dublinie bedzie swieto Celticu i to przy udziale wiekszosci miejscowych kibicow. Watpie ze St.Patrick bedzie mial wsparcie na wlasnym stadionie. Inna rzecz ze nie zdziwilbym sie gdyby ktorys z ich pilkarzy byl rowniez fanem Celticu.
Odrobili z nawiązką 5:0, czyli z Celtikiem kolejny pojedynek...
I to chyba będzie na tyle w tym sezonie. Celtic to na obecną chwilę chyba jednak za wysokie progi. Takie moje zdanie.
Dzięki przejściu patryków, nawet po odpadnięciu z Celtikiem, będą grali jeszcze dwa mecze w eliminacjach do LE, tak więc coś tam jeszcze będą grać mimo wszystko.
I to chyba będzie na tyle w tym sezonie. Celtic to na obecną chwilę chyba jednak za wysokie progi. Takie moje zdanie.
Na pewno, to Celtic jest faworytem. Drużyną rozstawioną, znajdującą się wyżej w rankingu klubowym. Tym bardziej, że pierwszy mecz odbędzie się w Warszawie. Co ciekawe to polska liga jest wyżej w rankingu niż szkocka, ale indywidualnie Celtic jest dużo wyżej notowany niż Legia.
Odp: Liga Mistrzów 13/14 - 26/07/2014 21:25
tak troszeczke wokół tematu w koncu to portal kibicow,czesc Legionistow miala ganianki z emigracyjnym Widzewem- raczej bez wiekszych starc,juz chyba kazda ekipa jadaca na Wyspy, nawet do kelnerow musi sie liczyc z atrakcjami
Ostatnio edytowany przez: Przemek07, 26 lipca 2014, 21:51 [3 raz(y)]
Na pewno, to Celtic jest faworytem. Drużyną rozstawioną, znajdującą się wyżej w rankingu klubowym. Tym bardziej, że pierwszy mecz odbędzie się w Warszawie. Co ciekawe to polska liga jest wyżej w rankingu niż szkocka, ale indywidualnie Celtic jest dużo wyżej notowany niż Legia.
Celtic gra dwa mecze na wyjezdzie, bo rewanz w Edynburgu, poza tym spojrzcie co oni robia w ostatnich latach w pucharach. Jak sie Berg nie zesra przed sama nazwa to sa do przejscia na luzie, ale polskie druzyny maja to do siebie, ze jak slysza takie nazwy to maja pelne gacie niczym Pogon przed meczem z Legia. Zawsze wpierdol.
Odp: Liga Mistrzów 13/14 - 30/07/2014 22:56
Legia ma dobry wynik na rewanz. jedyny minus tego pierwszego meczu to te karne, ale zagrali naprawde dobrze. Oby te pierwsze mecze to byl falstart a teraz wreszcie wywalcza LM. Nie jestem wielkim fanem Legii, a jak widze Rzezniczaka to mam chec zmienic program , ale tylko oni z Polski maja szanse na LM. Oby im sie udalo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.