ja właściwie chciałbym, aby PSV strzeliło jeszcze 2bramkę i doszło by do karnych... a wtedy Milan by wygrał i był by zajebisty Finał... oczywiście nie musze pisac kto by w nim zwyciężył...(tak dla formalnosci)... FC LIVERPOOL
Nie kracz lepiej zeby PSV strzeliło jeszcze jedna brama, bo karne to wiadomo loteria, a bym zapomniał jest 2:0 Wydaje mi sie łatwiej bedzie grać w finale z Holendrami niz z Włochami
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 04/05/2005 22:46
Ja lubie Milan i Psv, ale po pierwszym i dzisiejszym meczu naprawde mi szkoda PSV. Awans nalezal im sie bardziej. W finale jestem za Milanem.
Panik i Zieliński mogli by się czegoś nauczyć po tym meczu...Panik tego, że po strzelonym golu idzie się za ciosem a Zielu, że grając jednym napastnikime to się można zesr..
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 04/05/2005 22:57
No naprawde farciarsko...ale brawa dla PSV, mało im brakowało....gdyby chociaż strzelili bramkę w pierwszym meczu. Chociaż emocje były, to jest właśnie piłka
P.S: Finał jest w moje urodziny i do tego jeszcze Pogoń gierzy z Zagłębiem...jedym słowem ciekawy dzień A chciałbym żeby finał wygrał Liverpool
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ps. Wielkie brawa dla Hiddinka za to, że przy stanie 2:0 za obrońce wstawia napastnika, mając jeszcze prawie 25 minut do końca, ale świat należy do odważnych a nie do takich jak Panik
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 05/05/2005 00:10
MOże Panik chce wzorowac sie na Milanie i myśli że będziemy mieli farta i będzimy wygrywać, ale na prawde jest zupełnie inaczej :/:/
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 05/05/2005 03:02
PSV mi zaimponowało... ale od początku byłem za Milanem więc nie narzekam choć trochę mi szkoda Holendrów, bo się pokazali z bardzo dobrej strony.
Odp: Liga Mistrzów 04/05 - 05/05/2005 17:18
Co tu wiele mówić Milan nie zasluzyl na finał...PSV grało ładniejszy,atrakcyjniejszy dla oka futbol i to wlasnie podopiecznym Guusa Hiddinka nalezal sie awans do finalu w Stambule.W druzynie gospodarzy szczególnie podobala mi sie gra dwoch Koreańczykow (Lee i Parka)
Ja tylo dodam,że we wczorajszym meczu pilkarze Milanu pierwszy celny strzal na bramke PSV oddali w 80 min!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.