A widziałeś kedyś emocjonujący mecz z udziałem Odry? No właśnie
Nadzieja dziś w Bełchatowie, stać ich na jakiś remisik, ale są strasznie chimeryczni. Poza tym wyniki pierwszych meczów po przerwie zimowej ciężko przewidzieć
Z takim trenerem Wisla daleko nie zajedzie...Dla mnie Skorza to nie trener
Tej drużynie potrzebne jest wszystko:nowy trener,rozgrywający,prawy pomocnik,wysoki kreatywny napastnik,partner dla Marcelo,bramkarz i skrajni obrońcy.Niestety poziom polskiej piłki jest jaki jest i to co mają wystarcza na czołówkę.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 28/02/2010 12:53
Przed meczem z Jagiellonia jeden z kibicow zaslabl. Prawdopodobnie miał wylew. Mimo reanimacji nie udało się go uratowac i zmarł. Stad w czasie trwania pierwszej polowy, Korona zdejmuje flagi i nie prowadzi dopingu do konca pierwszej polowy, W drugiej polowie wraca doping.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
piekny gol Hanzela dzisiaj, Przyrowski poraz kolejny pokazuje jaki jest słaby i z calym szacunkiem dla Smudy po kiego chuja on go powoluje do reprezentacji?
Na bezrybiu i rak ryba.Swoja droga nie ma kogo powolywac z bramkarzy ligowych.Skoro wybiera Przyrowskiego lub Pawelka ktorym bledy przytrafiaja sie w co drugiej kolejce to naprawde mamy problem
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.