Albo zwiększyć kary Bo obniżenie pensji jest czymś nie możliwym.
Zgadzam się, lecz gdy Widzew by się przeniósł to I lidze byłby taki bałagan, że lepiej już o tym nie mówić,chociaż i tak w polskiej lidze jest gigantyczny bałagan
Nie wiem skąd Twój pesymizm. Pogoń zaczęła występy w I lidze niezle, poza tym drużyna jeszcze jest na etapie zrywania, tak więc powinno być lepiej. Myślę, że przy ambitnej grze spokojnie stać ich na walkę o czołowe miejsca w tabeli. Okazuje się, że ta I liga nie jest jakoś niewyobrażalnie silna, żeby Pogoń nie mogła znalezć się w jej czołówce. Chyba, że piłkarze podejdą do sprawy tak jak Ty i stwierdzą, że nie będą walczyć o czołowe miejsca, bo wystarczy im się utrzymać.
Nie zapowiada się na to, dopóki nie wejdzie do PZPN kurator i nie rozgoni całego bałaganu. Szczerze mówiąc mam osobiście w dupie czy odbierze Nam EURO tak samo skorumpowana i poustawiana układami UEFA. Rzygać mi się chce jak patrzę na tą farsę...
Nie zapowiada się na to, dopóki nie wejdzie do PZPN kurator i nie rozgoni całego bałaganu. Szczerze mówiąc mam osobiście w dupie czy odbierze Nam EURO tak samo skorumpowana i poustawiana układami UEFA. Rzygać mi się chce jak patrzę na tą farsę...
W naszym kochanym kraju kurator może wszystko, ale tylko do momentu aż zacznie robić porządek w PZPN, bo na pierwszym miejscu liczy się polityczna poprawność a nie dobro futbolu (przekonaliśmy się o tym już dwukrotnie gdy rząd najzwyczajniej spękał). A szkoda, bo mógłby zrobić tam prawdziwe czystki nie zważając już na groźby UEFA. Cel który zamierzaliśmy zrealizować na EURO został już osiągnięty - STADIONY SĄ W BUDOWIE. Bo chyba nikt nie liczy na jakieś niesamowite wyniki sportowe i objawienie "nowopolskich" w roku 2012.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
W sumie dla Pogoni lepiej by było jakby przenieśli Widzew do ekstraklasy. Ubyłby rywal do walki o czołowe miejsca w tabeli I ligi. A że tabela ekstraklasy byłaby bardziej zagmatwana jakiś czas, widzew i inni z jakimiś zaległymi meczami, to my na tym nic nie tracimy.
My nie bedziemy walczyc o czolowe miejsca w tabeli.
Nie wiem skąd Twój pesymizm. Pogoń zaczęła występy w I lidze niezle, poza tym drużyna jeszcze jest na etapie zrywania, tak więc powinno być lepiej. Myślę, że przy ambitnej grze spokojnie stać ich na walkę o czołowe miejsca w tabeli. Okazuje się, że ta I liga nie jest jakoś niewyobrażalnie silna, żeby Pogoń nie mogła znalezć się w jej czołówce. Chyba, że piłkarze podejdą do sprawy tak jak Ty i stwierdzą, że nie będą walczyć o czołowe miejsca, bo wystarczy im się utrzymać.
Srodek tabeli bedzie sukcesem dla Pogoni. To zaden pesymizm, tylko rozsadna ocena sytuacji. Co masz na mysli mowiac o czolowych miejscach?
W sumie dla Pogoni lepiej by było jakby przenieśli Widzew do ekstraklasy. Ubyłby rywal do walki o czołowe miejsca w tabeli I ligi. A że tabela ekstraklasy byłaby bardziej zagmatwana jakiś czas, widzew i inni z jakimiś zaległymi meczami, to my na tym nic nie tracimy.
My nie bedziemy walczyc o czolowe miejsca w tabeli.
Srodek tabeli bedzie sukcesem dla Pogoni. To zaden pesymizm, tylko rozsadna ocena sytuacji. Co masz na mysli mowiac o czolowych miejscach?
Powiedzmy czołową piątkę. Myślę, że stać tą drużynę na to, a może pojawi się szansa powalczyć o coś więcej? Srodek tabeli w moiom odczuciu nie byłby wielkim sukcesem.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/08/2009 19:02
W tym składzie to o pierwszej piątce możemy pomarzyć. To co pokazali z Flotą to było dno i wodorosty i ostatnie 10 minut i bramka tej opinii nie zmienią.
Bez zawodnika który pociągnie grę w pomocy niewiele się zmieni.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/08/2009 19:24
A zagłebie Lubin ciśnie dalej zastanawiające jest to że tą pierwszą lige wygrali, ciekawe co bedzie dalej bo Smuda dopiero co zaczoł tam prace ale jak narazie to główny kandydat do spadku w kontekście Pogoni to nie ma co się spieszyć z tym awansem szczegulnie bez solidnych wzmocnień. Czyżby aż taka różnica była pomiędzy ekstraklasą a 1 ligą?
Ostatnio edytowany przez: kibol83, 30 sierpnia 2009, 22:19 [1 raz(y)]
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/08/2009 20:20
Różnica jest na pewno ale kiepska gra Zagłębia to przede wszystkim "zasługa" poprzedniego szkoleniowca tej drużyny. Smuda będzie miał czas żeby ich odpowiednio poustawiać podczas przerwy na reprezentację - także wkrótce Zagłębie zacznie punktować.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/09/2009 20:44
Odkąd Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu przy Polskim Komitecie Olimpijskim uchylił decyzję PZPN w sprawie degradacji Widzewa Łódź i skierował do ponownego rozpatrzenia przez związkowy Wydział Dyscypliny żydki nie potrafią wygrać chyba ich psychicznie złamali
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/09/2009 21:29
My narzekamy na formę wyjazdową naszych kopaczy, to ciekawe co mają powiedziec kibice Widzewa. Trzy ostatne mecze i dwa punkty, i to z kim Dolcan wtopa ,Motor i Kszo remisy heh. A swoją drogą może ktoś wie ile Widzew ma w końcu punktów? , obowiązuje te minus 6 ,czy też nie? Wg 90minut tak , a wg np., telegazety tvp i paru innych portali nie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.