Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/08/2009 21:55
z kamery C+ to było dla widzów bardzo widoczny spalony, a sędzia był zasłonięty, właśnie przez 5 zawodników Wisły (Marcelo) i nie widział tego jednego na spalonym, no ale jednak nie powinno mu się to zdarzyć Dlatego kurwa jestem za tym, żeby była możliwość oglądania sytuacji stycznych przez sędziów w trakcie meczu.
Ostatnio edytowany przez: On jest cienki!, 7 sierpnia 2009, 23:12 [1 raz(y)]
no tak to jest: z pieniędzy z naszych podatków utrzymywana jest TVP , a więc i TVP Sport, a by ją oglądać trzeba dodatkowo bulić. Dziwne, że na satelicie jest odkodowanych z 80 kanałów niemieckich, ich MTV, Comedy Central i Eurosport można oglądac za darmo, a nasze sa pokodowane...
No jak dla mnie to skurwysyństwo jakich mało i możliwe tylko w naszym pięknym kraju.
Srają się, żeby płacić abonament. Za pieniądze z niego uzyskane kupują prawa do transmisji 1 ligi.
I wał.. nie obejrzysz. Płać raz jeszcze raz bo zakodowali.
Zastanawiam się dlaczego jeszcze nikt sie za to nie wziął. Jak kanał tv publicznej może być kodowany i dostępny w zasadzie tylko na płatnych platformach ??
Oto Polska właśnie.....
To o czym mówiło się głośno już od dawna, dziś zostało oficjalnie potwierdzone przez Ekstraklasę SA: w tym sezonie nie będzie Pucharu Ekstraklasy. Jak poinformował Rzeczpospolitą rzecznik prasowy Ekstraklasy Adrian Skubis, głównym powodem takiej decyzji był brak sponsora rozgrywek. Żadna ze stacji telewizyjnych nie była również zainteresowana transmisją meczów.
Komisja Ligi ukarała Arkę Gdynia w związku z zajściami podczas meczu 2. kolejki Ekstraklasy.
Na Arkę nałożono karę finansową w wysokości ośmiu tysięcy złotych w związku z rażącym naruszeniem przepisów PZPN w zakresie zasad przyjmowania kibiców gości podczas meczu 2. kolejki Ekstraklasy Arka Gdynia - Legia Warszawa. Głównym powodem było wpuszczenie na sektor kibiców gospodarzy grupy około 160 kibiców Legii bez autoryzacji klubu macierzystego.
tvp sport nie jest kodowany. Tylko nadawany jest drogą satelitarną na wybranych platformach i kablówkach.
Tak się składa, ze na C+ mam zablokowany ten kanał... Nie wiadomo czemu?
Na prawdę dziwne, że nikt się za to nie wezmie, przecież to jest skandaliczne, że niby publiczny kanał jest tak ciężko dostępny.
jest dostępny dopiero w pakiecie komfortowym. czyli 64 pln (+ koszty eksploatacji dekodera)/ miesięcznie.
Cały sport wrzucają na ten kanał, na TVP1 i 2 lecą już same gówniane programy. Dobrze, że Eurosport jest w niższym pakiecie.
tvp sport nie jest kodowany. Tylko nadawany jest drogą satelitarną na wybranych platformach i kablówkach.
Tak się składa, ze na C+ mam zablokowany ten kanał... Nie wiadomo czemu?
Na prawdę dziwne, że nikt się za to nie wezmie, przecież to jest skandaliczne, że niby publiczny kanał jest tak ciężko dostępny.
jest dostępny dopiero w pakiecie komfortowym. czyli 64 pln (+ koszty eksploatacji dekodera)/ miesięcznie.
Cały sport wrzucają na ten kanał, na TVP1 i 2 lecą już same gówniane programy. Dobrze, że Eurosport jest w niższym pakiecie.
U mnie w vectrze nawet w pakiecie vip za 150zł miesięcznie nie ma tvp sport. Musiałbym kupować drugi dekoder i drugi abonament płacić. Chore do potęgi to jest.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.