A we mnie wzbiera "stłumiona złość" jak pomyślę, że gdy będziemy grać w pucharach, albo co najmniej w ekstraklasie, to stadion będzie pełny... Teraz większość zlewa temat, bo jest "tylko 2. liga". A ja się cieszę, że jest aż 2. liga, bo mogło niczego nie być...
p.s. A lecha mam w dupie. W historii Polski już jeden Lech był. Walęsa . Pyrasy zawsze będą pyrasami,a ja zawsze będę przeciwko nim.
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Edit.
P. dobrze wiesz o co chodzi;p [P.: no wlasnie nie wiem.Chyba, ze to tak ogolnie to nie ma co rozkminiac, ale po takim cytacie jakos to dziwnie wyglada.]
Ogólnie mi choidz oczywiście
Ostatnio edytowany przez: E., 3 października 2008, 00:00 [3 raz(y)]
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/10/2008 23:33
To co wyprawiali sędziowie w dzisiejszych meczach to makabra, podejrzewam że musieli by w przyszłości UEAFA wyznaczała ich dalej do sędziowania, tym bardziej jebać UEFA. Wisła to tylko Brożek i mam nadzieje ze mistrza nie zdobędą,było by to porażka gdyby drużyna z 1 stoperem i 1 napastnikiem w całym składzie wygrała naszą ligę.. Peszko widze w reprezentacji, nie wierze że może zagrać gorzej niż Krzynówek, Łobodziński czy nowy 'gwiazdor' Smolarek.
bo jak dziś patrzyłaem na to wszystko to aż jakaś stłumiona złość brała...
A we mnie wzbiera "stłumiona złość" jak pomyślę, że gdy będziemy grać w pucharach, albo co najmniej w ekstraklasie, to stadion będzie pełny... Teraz większość zlewa temat, bo jest "tylko 2. liga". A ja się cieszę, że jest aż 2. liga, bo mogło niczego nie być...
p.s. A lecha mam w dupie. W historii Polski już jeden Lech był. Walęsa . Pyrasy zawsze będą pyrasami,a ja zawsze będę przeciwko nim.
Mi tam w sumie obojętne było przejdą czy odpadną. Odpadliby to chociaż batów by nie dostawali w fazie grupowej.
A skad wiesz,że będą baty!!! Ja się ciesze z awansu,bo to Polacy grali.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
heh-co za szyderstwo. to były suche radiowe doniesienia,zadzwoń do trójki i spytaj o więcej.
Pseudokibice zaatakowali kibiców Austrii Wiedeń
Polscy pseudokibice zaatakowali kibiców Austrii Wiedeń, jadących do Poznania na mecz z Lechem.
Do bójki doszło po południu przy drodze krajowej nr 5, w pobliżu stacji benzynowej przy wjeździe do Rydzyny.
Z relacji świadków wynika, że autobus z Austriakami zatrzymał się przy stacji. Część austriackich kibiców weszła do sklepu. Wtedy zaatakowała ich grupa blisko 30 Polaków ubranych w kominiarki. Wywiązała się bójka.
Właściciel stacji powiedział, że widział dwóch rannych Austriaków. Napastnicy wrzucili też petardę do autobusu. Napadnięci wycofali się do autokaru i odjechali. Polacy odjechali swoimi samochodami m.in. w kierunku Poznania. Austriacy wrócili na stację benzynową po przyjeździe policji.
JEBAĆ LECHA!
A tym razem za co ich jebac?? ( poza tym, zeby jebac to najpierw trzeba sie nie bac Endrjus - nie boisz sie??)
heh-co za szyderstwo. to były suche radiowe doniesienia,zadzwoń do trójki i spytaj o więcej.
Polscy pseudokibice zaatakowali kibiców Austrii Wiedeń, jadących do Poznania na mecz z Lechem.
Do bójki doszło po południu przy drodze krajowej nr 5, w pobliżu stacji benzynowej przy wjeździe do Rydzyny.
Z relacji świadków wynika, że autobus z Austriakami zatrzymał się przy stacji. Część austriackich kibiców weszła do sklepu. Wtedy zaatakowała ich grupa blisko 30 Polaków ubranych w kominiarki. Wywiązała się bójka.
Właściciel stacji powiedział, że widział dwóch rannych Austriaków. Napastnicy wrzucili też petardę do autobusu. Napadnięci wycofali się do autokaru i odjechali. Polacy odjechali swoimi samochodami m.in. w kierunku Poznania. Austriacy wrócili na stację benzynową po przyjeździe policji.
JEBAĆ LECHA!
Edit.
P. dobrze wiesz o co chodzi;p [P.: no wlasnie nie wiem.Chyba, ze to tak ogolnie to nie ma co rozkminiac, ale po takim cytacie jakos to dziwnie wyglada.]
Ja widzę bandę najebanych austriaków, szalejących po Polsce, bluzgających Nasz kraj (jak to na takich wyjazdach), zaczepiejących kogo popadnie... Nie przeszkadza mi że ''ktoś'' sprowadził ich na ziemie.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
JEBAĆ LECHA!
Edit.
Ja widzę bandę najebanych austriaków, szalejących po Polsce, bluzgających Nasz kraj (jak to na takich wyjazdach), zaczepiejących kogo popadnie... Nie przeszkadza mi że ''ktoś'' sprowadził ich na ziemie.
Polscy kibice tankowali swój samochód by dojechać na stadion Lecha,ale dostrzegli że z autokaru wysiada pijana i głośna banda Austrijaków,kopiacych w kosze i niszczących dystrybutory, wtedy jeden z Polaków podszedł do jednago z nich i grzecznie sie zapytał: "czy aby nie jest zbyt głośno piekny kawalerze...?"
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/10/2008 12:59
A mnie sie Lech podobał za styl.
Bo takiego stylu gry to w naszej lidze nie ma nikt. Szczerze napisze, że ucieszyłem sie z awansu. Dla dobra naszej klubowej piłki.
A druga sprawa to Arboleda.
Zastanawiam się jakie muszą panować układy w Zagłębiu Lubin skoro takiego gościa wysłali do rezerw...
Obok Peszki najlepszy zawodnik meczu.
JEBAĆ LECHA!
Edit.
Polscy kibice tankowali swój samochód by dojechać na stadion Lecha,ale dostrzegli że z autokaru wysiada pijana i głośna banda Austrijaków,kopiacych w kosze i niszczących dystrybutory, wtedy jeden z Polaków podszedł do jednago z nich i grzecznie sie zapytał: "czy aby nie jest zbyt głośno piekny kawalerze...?"
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
za wp.pl : Grosicki od nastepnej rundy prawdopodobnie w Jagieloni
a propos grosickiego jeszcze....
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,wid,10501361,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=2
tak se pozamiatać
człowiek jak człowiek ale myślę, że warto dać mu szanse, może jak się wyjaśni jego sytuacji ze szwajcarami warto by się dogadać z Legią o jakieś wypożyczenie...
za wp.pl : Grosicki od nastepnej rundy prawdopodobnie w Jagieloni
a propos grosickiego jeszcze....
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,wid,10501361,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=2
tak se pozamiatać
człowiek jak człowiek ale myślę, że warto dać mu szanse, może jak się wyjaśni jego sytuacji ze szwajcarami warto by się dogadać z Legią o jakieś wypożyczenie...
Gdzieś czytałem, że w Pogoni za takie cos juz podziękowali, ponoc przez rozrywkowy tryb zycia grosickiego, który mógłby negatywnie wpłynąc na innych młodych zawodników.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.