ja nie wiem kurwa co to za czasy. w ludziach nie ma ani kszty podstawowych wartości. zamotani hajsem i innymi smieciami. jestes niczym dziwka, przykre ale prawdziwe
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 22/09/2008 20:23
Właściciel Polsatu Zygmunt Solorz–Żak zapowiada, że być może jeszcze w tym roku zainwestuje w jeden z polskich klubów piłkarskich. Wielce prawdopodobne jest, że będzie to Lechia Gdańsk.
Śląsk,Lechia...a może Pogoń? ;p
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/10/2008 17:40
dzis anglicy osiągneli zwycięski remis, a Polacy tradycyjniue pieknie odpadli. Wisła może pluć sobie w brode że nie ograła słabiuski i będący w dołku Tottenham. To juz tradycja polskich druzyn w pucharach. No to teraz jeszcze Lech i Uefa może spokojnie nas zawieszać
dzis anglicy osiągneli zwycięski remis, a Polacy tradycyjniue pieknie odpadli. Wisła może pluć sobie w brode że nie ograła słabiuski i będący w dołku Tottenham. To juz tradycja polskich druzyn w pucharach. No to teraz jeszcze Lech i Uefa może spokojnie nas zawieszać
Chyba nie dopuszczą nasi piłkarscy działacze do tego żeby nas zawiesili bo przecież z eliminacji do MŚ by nas też wyrzucili. Chociaż kto ich tam wie pogrążeni w walce między sobą mogą zapomnieć o drużynie narodowej
apropo-a kibice Lecha nie próżnują,zrobili dzis jazde kibicom Austrii Wiedeń...ubrani w kominiarki ok 30 osób dopadli ich w sklepie,potem wrzucili petadre do autokaru.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/10/2008 21:01
no no no jedno z lepszych spotkan ostatnich tygodni jakie ogladalem, dramaturgia, duzo bramek
niby to lech ale sie ciesze ze awansowali, maja fajna ekipe, pelne trybuny, nalezalo im sie, moze w koncu jakas polska druzyna cos osiagnie w pucharach, jebac bąka
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/10/2008 21:03
sądze po wypowiedziach że część z nas podświadomie kibicowała lechowi ( o ironio) i chyba zazdrościła druzyny,stadionu ,dopingu i całej tej atmosfery. patrząc na to wszystko ściska w dołku,bo rodzi sie od razu refleksja,w czym Szczecin jest gorszy od Poznania.
czy tylko mi sie tak wydawało że po prawej stronie trybuny na przeciwko kamer wisiała flaga świnoujście...? nie jestem pewien. migneło mi 2 razy przy wyrzutach z autu...
dobrze widziales-ta flaga wisi w Poznaniu juz rok albo dwa-wczesniej na ich stadionie wisiala tez inna flaga Swino,troche wieksza od tej...
sądze po wypowiedziach że część z nas podświadomie kibicowała lechowi ( o ironio) i chyba zazdrościła druzyny,stadionu ,dopingu i całej tej atmosfery. patrząc na to wszystko ściska w dołku,bo rodzi sie od razu refleksja,w czym Szczecin jest gorszy od Poznania.
Kibicowac nie kibicowałem, ale mam dośc chujowych porażek w pucharach. Musimy wygrywac, bo inaczej spadniemy na samo dno. Czy dzisiaj grałby Lech, Legia, czy Huragan Widliszki nie miałoby dla mnie znaczenia. W takich momentach ważne jest dobro polskiej piłki. W czym Szczecin jest gorszy? To temat rzeka. Jeśli nie weźmiemy się w garść to za 10 lat też będziemy tak spoglądać w TV jak inni wygrywają.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Kibicowac nie kibicowałem, ale mam dośc chujowych porażek w pucharach. Musimy wygrywac, bo inaczej spadniemy na samo dno. Czy dzisiaj grałby Lech, Legia, czy Huragan Widliszki nie miałoby dla mnie znaczenia. W takich momentach ważne jest dobro polskiej piłki. W czym Szczecin jest gorszy? To temat rzeka. Jeśli nie weźmiemy się w garść to za 10 lat też będziemy tak spoglądać w TV jak inni wygrywają.
Huragan Widliszki? istnieje coś takiego? w sumie kto kiedys wiedział że istnieje takie coś jak Sokół Pniewy czy Amica Wronki... Zgoda, również mam dość frajerskich pięknych porażek ,czas teraz percepcje zwrócić na nasz klub i wymagać tego samego-czyli walki ,ambicji przede wszystkim,skoro nie mają umiejętności. Wtedy wrócimy na salony a wraz z tym zapełnia sie trybuny i wróci atmosfera,bo jak dziś patrzyłaem na to wszystko to aż jakaś stłumiona złość brała...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
spokojnie,mamy ambitną inicjatywe "szczecin 2050" hehe... szkoda tylko że większości z nas już wtedy nie będzie na tym padole. A poważnie to musimy też zmienić sporo w sobie,sposób myslenia etc aby to wszystko tu ruszyło-nie mam na mysli tylko Pogońi,ale ogół. skoro nie potrafimy sami nic kreować,czerpmy z wzorców innych. i nie rpzeszkadzajmy i nie wietrzmy wszedzie teori spiskowych bo naprawde pozostanie nam tylko dekadencja. a taka niestety jest...
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 02/10/2008 21:43
no i wlasnie poznalismy odpowiedz czemu ten mecz był w Poznaniu a nie w Szczecinie. Za duzo tu chwastow by ta ziemia wydawala plony. Za duzo klotni, kompleksow, zlosliwosci. No ale jeszcze nadejda lepsze dni.
A co do meczu - normalnie dzis na te 120 min apostazja sie we mnie dokonala :>
pewnie chwilowa i wywolana wrecz wspanaiala ofensywna i waleczna gra Lecha, zajebista atmosfera na trybunach (najlepsza ekipa w Europie?:> a przede wszystkim wrecz prowokacyjnymi decyzjami sedziego no i moja 38-stopniowa goraczka no ale po 3 i 4 bramce Lecha byl o zgrozo szal. Ehh do czego to doszlo
a wracajac do tematu w czym Szczecin jest gorszy...mozna powiedziec we wszystkim i w niczym. Ale to temat na rozwazania bardziej polityczne i socjologiczne niz sportowe.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
apropo-a kibice Lecha nie próżnują,zrobili dzis jazde kibicom Austrii Wiedeń...ubrani w kominiarki ok 30 osób dopadli ich w sklepie,potem wrzucili petadre do autokaru.
Cos jeszcze pisali? Widelca nie znaleziono na polu walki?
Cos jeszcze pisali? Widelca nie znaleziono na polu walki?
heh-co za szyderstwo. to były suche radiowe doniesienia,zadzwoń do trójki i spytaj o więcej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.