Jestesn kurwa zalosny az do lez baranie,niech ktos zrobi z tym debilem pozadek
Costak sie do niego przyczepil? Za ortografie? Niektorzy pisza zdecydowanie gorzej, nie wiem czemu po przeczytaniu tego posta, mam wrazenie, ze jego tworca ma wiecej do czynienia z jezykiem naszych poludniowych sasiadow niz polskim, takie odnioslem wrazenie.
moze jak bylbys wczesniej na forum to zrozumialbys o co chodzi,a poza tym nie mam Polskich znakow
kolega z Wiednia jest... to Ty jeszcze nie wiesz?
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
moze jak bylbys wczesniej na forum to zrozumialbys o co chodzi,a poza tym nie mam Polskich znakow
Czy ja cos mam do tego, ze nie uzywasz polskich znakow? Sam ich nie uzywam zwiazku ze starymi przyzwyczajeniami, m. in. z tego samego powodu co Ty. W moim poscie chodzilo mi o ostatnia wypowiedz artura55, jedyna z jaka mialem stycznosc, dlatego nie wiedzialem czemu sie do niego przyczepiles. Ale skoro dostal bana na pisanie to widzocznie w innych za bardzo szalal.
Czy ja cos mam do tego, ze nie uzywasz polskich znakow? Sam ich nie uzywam zwiazku ze starymi przyzwyczajeniami, m. in. z tego samego powodu co Ty. W moim poscie chodzilo mi o ostatnia wypowiedz artura55, jedyna z jaka mialem stycznosc, dlatego nie wiedzialem czemu sie do niego przyczepiles. Ale skoro dostal bana na pisanie to widzocznie w innych za bardzo szalal.
kolega z Wiednia jest... to Ty jeszcze nie wiesz?
A Ty co sie wpierniczasz?
Panowie o co tu chodzi, przecież nie ma o co się sprzeczać, jesteśmy jedńością czy tak? czy nie?
No to z Korona zagramy na starym stadionie i znowu bedzie wina na murawe ze nie taka eh ;/
Skąd takie info że gramy na starym stadionie? Dostali tą warunkową licencję?
Członkowie prezydium PZPN przychylili się do prośby Kolportera Korony Kielce o wyrażenie zgody na rozgrywanie spotkań Orange Ekstraklasy na stadionie przy ul. Szczepaniaka do końca marca 2006 roku. W kwietniu drużyna z Kielc występować będzie na nowym obiekcie przy ul. Ściegiennego.
No to z Korona zagramy na starym stadionie i znowu bedzie wina na murawe ze nie taka eh ;/
Skąd takie info że gramy na starym stadionie? Dostali tą warunkową licencję?
Członkowie prezydium PZPN przychylili się do prośby Kolportera Korony Kielce o wyrażenie zgody na rozgrywanie spotkań Orange Ekstraklasy na stadionie przy ul. Szczepaniaka do końca marca 2006 roku. W kwietniu drużyna z Kielc występować będzie na nowym obiekcie przy ul. Ściegiennego.
Z jednej strony lepiej było by grać na podgrzewanej murawie i stać się cześcią historii-pierwszą drużyną która zagrała na nowym stadionie, ale rok temu też zaczynaliśmy rundę na podgrzewanej płycie a i tak to niewiele to dało (Legia-Pogoń 3:0) . Oby mróz zelżał i śnieg nie padał
Bartosz Bosacki w Lechu, czyzby juz zaczeli sie wzmacniac, pod przyszla kase z Amici. Chociaz nie wiadomo w jakiej jest formie, to i tak na tle naszej ligi moze byc wyrozniajacym sie obronca
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 03/03/2006 21:34
niezli Brazylijczycy w Legii niestety jeden juz poczul po kosciach za dobrze gral to mu pojechali kulasy polscy rzeznicy w 69 minucie Roger opuscil boisko po kolejnym faulu na nim z naszymi tez pewnie tak pojada bez pardonu........
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.