Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 30/05/2008 18:08
Mozna cala liste wymienic druzyn , ktore na tym korzystaja lub sa tym skrzywdzone. Oprocz wyzej wymienionych z 2 ligi spada Tur Turek , ktory w sobote swietowal utrzymanie w 2 lidze.
Przez to , ze Tur leci , Chemik Police zostala pozbawiony szans na gre w nowej 2 lidze .
Po tej degradacji Polonii zamieszanie dotyka pewnie nawet kilkanasie druzyn.
Piast juz raz awansowal, pozniej baraze , teraz znowu awansowal , a kto wie czy znowu nie spadnie do barazy , bo sytuacja Poloni przypomina sytuacje Ruchy sprzed roku.
Nie chcę tu robić z siebie proroka ale czułem, że tak będzie. Drzymała teraz powinien oczekiwać wysokiego odszkodowania od władz Wrocławia za wycofanie drużyny z pucharu UEFA.
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/06/2008 00:46
Dzieje się to co od dawna było do przewidzenia - wszyscy nagle interesują się piłką nożną.
Tak w skrócie Wrocław rozmawia z kolejnym inwestorem, Sabri Bekdas rozmawia o zakupie Wisły Płock, Lechia również prowadzi rozmowy z "grubasami". W ciągu roku będą duże zmiany.
Ostatnio edytowany przez: ROJ, 12 czerwca 2008, 00:53 [2 raz(y)]
Dzieje się to co od dawna było do przewidzenia - wszyscy nagle interesują się piłką nożną.
Tak w skrócie Wrocław rozmawia z kolejnym inwestorem, Sabri Bekdas rozmawia o zakupie Wisły Płock, Lechia również prowadzi rozmowy z "grubasami". W ciągu roku będą duże zmiany.
a my stoimy w miejscu i "liczymy" żę smolny z kałużnym gwarantują szybki powrót na należne nam miejsce...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.