Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 07/03/2008 22:05
Wielki pech Legii. Przez cały mecz dominowali, kontrolowali przebieg gry i nic z tego nie wyszło. Zagłębie ograniczało się tylko do kontr, które i tak wyprowadzali bardzo rzadko. Lecz wyprowadzili dwie skuteczne i to im wystarczyło - do tego tą decydującą w 90'.
Strzały 5-21 z tych 5, trzy w światło bramki i dwa gole
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 08/03/2008 13:55
"ITI - spierdalaj" niosło się głośno fajny motyw w sektorze gości z tranparentem " Klub kibica KP " i pusty sektor kibiców gości
co do meczu... gra Zagłębia podobała mi się bardziej niż Legii, stosowali pressing na połowie rywala(kiedy mieli na to siły ) piłka dosyć ładnie chodziła no i ogólnie cały czas walczyli nie to co te gwiazdki biegające z jakąś nką na koszulkach no i teatralny upadek Rado(nie pamietam kto go "sfaulowal" - wiem tyle, ze zólta kartka dla gracza Zagłębia niesłuszna ale sprawiedliwości stało sie zadość )
Ps. W dzisiejszym PS-ie "fajne: foto z faulu Djurdjevica... dobrze, że Budka nie odniósł powazniejszego urazu
Sorry, moj blad, jakos tak mi sie utarlo KKS w glowie. Tak samo jak z MKS Zaglebie Lubin, raczej tylko Zaglebie jest uzywane wszedzie. Z Ruchem sytuacja podobna.
No i wisełka nie puści swoich piłkarzy na mecz reprezentacji w Szczecinie.
Tym samym z kadry Leo wypada dwóch napastników (zostaje tylko Tomasz Zahorski), trzech pomocników i dwóch obrónców... aha no i jeszcze dwaj piłkarze z kadry obcoktajowców.
Po tej porażce Sosnowiczanie już nieuchronnie spadają do III ligi - ... co daje możliwość w przypadku naszego awansu do ciekawych pojedynków. Zawsze się mijaliśmy może teraz się uda . O ile Zagłębie Sosnowiec zaliczą do grupy zachodniej...
Po tej porażce Sosnowiczanie już nieuchronnie spadają do III ligi - ... co daje możliwość w przypadku naszego awansu do ciekawych pojedynków. Zawsze się mijaliśmy może teraz się uda . O ile Zagłębie Sosnowiec zaliczą do grupy zachodniej...
nie ma takiej mozliwosci... Pomorze Zachodnie,Pomorze,Wielkopolska i Kujawy..jak sie uda to w tych rejonach szukac trzeba przeciwników
nie ma takiej mozliwosci... Pomorze Zachodnie,Pomorze,Wielkopolska i Kujawy..jak sie uda to w tych rejonach szukac trzeba przeciwników
W przyszłym sezonie będą dwie II ligi (obecnie III) które będą podzielone na grupę zachodnią i wschodnią. Sosnowiec leży tak pośrodku choć na moje oko trochę bliżej zachodu
Fajnie by było na nich trafić
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 25/03/2008 19:33
Czesław Michniewicz, Henryk Kasperczak, Wojciech Stawowy - to najczęściej wymieniane nazwiska, które pojawiają się gdy jest mowa o pozycji trenera w PGE GKS Bełchatów. Klub na razie nie udziela żadnych informacji, a sama wiadomość o ewentualnym następcy ma być znana w tym tygodniu.
Przez media przelatują jeszcze nazwiska Mariusza Kursa, Artura Płatka, Jacka Zielińskiego. Ten pierwszy wprowadził Bełchatów w szeregi ekstraklasy, a obecnie pracuje ze swą ukochaną Pogonią Szczecin....
Mariusza Kuras,wprowadził Bełchatów w szeregi ekstraklasy, a obecnie pracuje ze swą ukochaną Pogonią Szczecin....
pilka.pl
W jednym sezonie jeden szkoleniowiec nie może prowadzić dwóch klubów,
tak samo odpada Michniewicz, który prowadził Zagłębie Lubin,
nie Jasia Wójcika biorą...
We wtorek (1 kwietnia) dowiemy się w końcu, na którym ostatecznie miejscu w tabeli wyląduje najlepsza drużyna piłkarska naszego województwa. Działacze Floty jadą do PZPN
Ja liczę że odwołanie zakończy się powodzeniem szkoda będzie stracić taką szanse na II ligę , lecz patrzyłem tabele i jak flota zostanie ukarana wielką szanse ma Kotwica Kołobrzeg wicelider 3 pkt straty ale myślę że lider nie ma zamiaru wchodzić do II ligi bo to beniaminek biedny a więc jest duża szansa że drużyna z zachodniopomorskiego będzie miała II ligę.
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.