Lechia porażka u siebie, Śląsk, Jagiellonia remisy, Cracovia u siebie remis.
Czołówka wyniki pod nas.
Minus, Lech i Wisła Płock doskakują i tabela się spłaszcza jeszcze bardziej.
Kabaret nie liga
No kabaret.
Liga niemiecka to jest to! Bayern - Hoffenheim i pewna wygrana Bayernu.
No i wiadomo - liga angielska. City - Wolves. Nie ma mocnych na City!
A nie czekaj...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/10/2019 20:22
Bundesliga : Bayern 3 miejsce Borussia 8
La Liga: Barca 4, Real gra kabaret, Atl. Madryt 7 goli w 8 meczach
Premier League: Potwór Man. City 2 porażki i 1 remis w 8 meczach
Serie A: Milan w ostatnich latach jest w czołówce pod względem wydanej na transfery kasy - 13 MIEJSCE
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 10/10/2019 19:51
Aleksandar Rogić został nowym trenerem szparki Gdynia. Wcześniej trenował w.... lidze estońskiej... Ostatnio wyczytałem, że dwóch reprezentantów reprezentacji Estonii gra u nas na zapleczu ekstraklasy, między innymi w Miedzi... Szparka główny kandydat do spadku moim zdaniem... Co ciekawe rok temu też zmienili trenera przed derbami i jak pamiętam i tak przegrali, bo chyba dawno nawet nie zremisowali z betonami...
Aleksandar Rogić został nowym trenerem szparki Gdynia. Wcześniej trenował w.... lidze estońskiej... Ostatnio wyczytałem, że dwóch reprezentantów reprezentacji Estonii gra u nas na zapleczu ekstraklasy, między innymi w Miedzi... Szparka główny kandydat do spadku moim zdaniem... Co ciekawe rok temu też zmienili trenera przed derbami i jak pamiętam i tak przegrali, bo chyba dawno nawet nie zremisowali z betonami...
Ostatnie derby zremisowali 0-0
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
Rzeczywiście masz rację. A jeszcze odnośnie Estonii to wczoraj w wyjściowej jedenastce mieli gościa z Miedzi i z GKS Tychy... To co tam mają za ligę skoro od nas biorą z zaplecza do repry... Ciekawy jestem tego nowego trenera szparki. Mam nadzieję, ze zleca za układ ze sracovią i amicą...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 20/10/2019 17:39
Jest to naprawdę imponujące że w tym sezonie na 12 meczów zdobyliśmy 24 punkty. Średnia 2 punktów na mecz w tej lidze wystarczy na zdobycie mistrzostwa. Oby ta średnia już nie spadła do końca sezonu.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 27/10/2019 19:30
Legia zgwałciła i brutalnie pobiła Wisłę na luzie 7:0 ... spokojnie jakby mecz dłużej trwał, to padałyby kolejne bramki. Wisła nie była dosłownie nic w stanie zrobić, a Legia sobie swobodnie bramkę za bramką strzelała. Tak łatwo to my teraz z nimi nie wygramy.
A co do braku zawodników z podstawowego składu. W sracovii brakowało bodajże czterech podstawowych i jak się skończyło, to każdy wie.
Legia zgwałciła i brutalnie pobiła Wisłę na luzie 7:0 ... spokojnie jakby mecz dłużej trwał, to padałyby kolejne bramki. Wisła nie była dosłownie nic w stanie zrobić, a Legia sobie swobodnie bramkę za bramką strzelała. Tak łatwo to my teraz z nimi nie wygramy.
A co do braku zawodników z podstawowego składu. W sracovii brakowało bodajże czterech podstawowych i jak się skończyło, to każdy wie.
Ta liga jest tak "wspaniała" ze w następnej kolejce Legia może dostać w cymbal a Wisła może rozgromic kolejnego przeciwnika. Nasza Ekstraklapa to stan umysłu...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.