Zawsze to lepiej grać te 7 meczów z czołówką ligi niz z jakąś tam Miedzią czy Wisła Płock,wyższe miejsce też lepiej wygląda w statystykach i są większe gratyfikacje finansowe. Druga strona medalu jest właśnie taka,że w przypadku awansu do TOP 8 można zacząć sie zastanawiać czy znów nie skończy się jak zwykle dla nas czyli odpuszczaniem...
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 05/04/2019 20:48
Fajnie "ziomkowie" z Warszawy (Nieznani sprawcy) promowały mecz z nami "Jazda z Kurwami". Potem skasowali i tłumaczyli, że kurwy to z rozpędu rzucili
Niby tłumaczenie, że z rozpędu, ale "[Bla, bla bla nie chodziło bezpośrednio o Pogoń bla bla bla]. Aczkolwiek ich obecne przyjaźnie raczej jasno określają w którą stronę zmierzają". Ciężko uwierzyć, że przypadkiem te kurwy wrzucili.
A co do meczów z kolejki:
Nożownicy dostają do przerwy 2:0, szkoda, że im już bez różnicy, bo są w gm.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 5 kwietnia 2019, 21:25 [2 raz(y)]
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/04/2019 23:05
Patrząc na to jakie padły dzisiaj wyniki, to trzeba jutro wygrać. Dla nas mecz z Arką to ostatni mecz, bo ten w Warszawie na pewno przegramy, więc nie ma co kalkulować, oglądać się na innych - tylko zwycięstwo!
Wisła Kraków może w ostatniej kolejce dopisać sobie 3 pkt, bo Zagłębie już zapewniło sobie grę w Top 8.
Dodatkowo jutrzejsze zwycięstwo da nam 5 miejsce więc, Kosta może zrobić wynik Grubego Czesia w lepszym stylu albo i lepiej...
Lech grał dzisiaj padake.. Oglądałem też mecz Wisły z Piastem i trochę szkoda , że Czerwiński nie wrócił do nas po epizodzie w Legii...
do przerwy wszystkie wyniki dobre pod nas - wisła i jaga w plecy
Dobrze ,że pomimo porazki naszej wczoraj inne wyniki ułozyły się dla nas całkiem spoko. Z Arką tylko zwycięstwo,Arka niby przyjedzie też z nożem na gardle,bo blisko strefa spadkowa,ale my wyjscia juz nie mamy,tylko 3 punkty w tym meczu dadza nam na ponad 90 procent TOP8 w innym wypadku czeka nas spadkowa,ja jednak wierzę ,że będzie dobrze.
Dalej wyniki innych korzystne dla nas. Dzięki temu wygrana z Arką daje nam na 100% awans do grupy mistrzowskiej. Mam nadzieję, że dziś będzie można poświętować ten awans. Tym bardziej, że Arka w ekstraklasie w ostatnich 12 meczach nie wygrała, a zdobyła w nich raptem 4 punkty. Ileś lat wstecz Arkę ciągle ogrywamy u siebie i na wyjeździe. Dziś nie ma prawa być inaczej
P.S.
Jak wygramy z Arką to Korona będzie za nami po sezonie zasadniczym. W ostatniej kolejce Wisła Kraków gra z Zagłębiem Lubin, więc któraś z tych drużyn też musi być wówczas za nami. Lech gra z Jagiellonią, więc któraś z nich też musi być za nami. Wygrana z Arką nawet w przypadku późniejszej przegranej w Warszawie da nam minimum 7. miejsce po sezonie zasadniczym. Końcowy sukces w fazie zasadniczej jest bardzo blisko
Z Twittera, od dziennikarzy. Do tej pory nikt nie zaprzeczył, ani nie poddał w wątpliwość tych informacji. Tvn nie oglądam. Ba, nawet tv nie mam w domu.
Do takich informacji podchodzilbym z rezerwa, bardzo prawdopodobne jest to ze wlasnie Misiek i nikt inny nie chce sypac, wiec policjanci sobie wymyslili, ze zrobia kontrolowany przeciek i tym ktorym tylek moze sie palic po tym co moglby Misiek sypnac pojda na pierwszy komisariat i zaczna mowic.
Zobaczymy czy Piast postraszy kluby na L i powalczy o mistrza
Lechia może być największym przegranym tego sezonu. Piast co najwyżej o 2 miejsce pogra. Na majstra poleci Legia mimo dupowatego sezonu. Na ta chwilę tak to wyglada
Z Twittera, od dziennikarzy. Do tej pory nikt nie zaprzeczył, ani nie poddał w wątpliwość tych informacji. Tvn nie oglądam. Ba, nawet tv nie mam w domu.
Do takich informacji podchodzilbym z rezerwa, bardzo prawdopodobne jest to ze wlasnie Misiek i nikt inny nie chce sypac, wiec policjanci sobie wymyslili, ze zrobia kontrolowany przeciek i tym ktorym tylek moze sie palic po tym co moglby Misiek sypnac pojda na pierwszy komisariat i zaczna mowic.
Skoro trybuny go "pozdrawiają" czyt jebią jak psa, to oni tam u siebie już najlepiej wiedzą czy sprzedał swoich czy nie.
Skoro trybuny go "pozdrawiają" czyt jebią jak psa, to oni tam u siebie już najlepiej wiedzą czy sprzedał swoich czy nie.
Przed zgodą z Ruchem też się tak pozdrawiali.
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.