Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 06/08/2017 18:09
Sandecja gra z takim zaanazowaniem, ze nasi to powinni sie ze wstydu spalic. Ogladajac tak co ktorys mecz w naszej lidze odnosze wrazenie, iz tylko w Szczecinie nie chce sie grac w pilke. Bardzo mocne slowa, ale to tylko moja subiektywna opinia.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Nie tylko w Szczecinie. Próbowałem obejrzeć mecz Wisły Płock z Wisłą Kraków. Usnąłem po pierwszej połowie. Żadna z tych drużyn nie chciała grać w piłkę.
Mnie zastanawia postawa Wisły, a szczególnie Śląska, które niby "nie śmierdzą groszem", a biorą zawodników na potęgę. Jeszcze w Wiśle widać jakiś pomysł na zespół i wszystko się fajnie zgrywa, ale w Śląsku, to burdel na kółkach. Biorą każdego z nazwiskiem, kto nie ma klubu. Dają nowych zawodnikom nierealne zarobki ( np.60tyś Koseckiego ), a w zasadzie cięgle pozostają bez sponsora. Jak tak dalej pójdzie, to wylądują ze swoją Maracaną w 4 lidze...
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 09/08/2017 18:34
Biorac pod uwage jak efektywnie przez lata szukali sponsora na logo koszulek i jaka maniane odwalili przy wyborze nowego wlasciciela to nie wroze im zadnych rewelacji. Do tego druzyna na papierze wyglada spoko, ale Urban nie jest odpowiednia osoba do budowania na takich fundamentach. Na szczescie to nie nasz problem.
kolego, informuję cię, ze jesteś jednym z głównych płaczków i jęczycieli na tym forum i żeby nie było zdziwienia informuję cię lojalnie, że przy najbliższych kolejnych błyskach z twojej strony będzie adekwatna nagroda. i nie tyczy się to zacytowanego post, tylko ogółu tego, co tu wypacasz.
pozostali malkontenci (nie mówię to u konstrktywnej krytyce czy merytorycznej dyskusji) również zostaną nagrodzeni.
27-letni defensywny pomocnik Vullnet Basha podpisał roczny kontrakt z Wisłą Kraków z opcją przedłużenia - poinformowała oficjalna strona klubu "Wisla.Krakow.pl".
Posiadający szwajcarski paszport Albańczyk w minionym sezonie reprezentował hiszpański UCAM Murcia CF. W tym czasie strzelił jednego gola w 20 meczach Segunda División, a jego klub spadł z ligi.
W Wiśle Basha zagra z numerem 20.
Kolejny do zespołu
W ich kadrze jest 14-tu obcokrajowców i 18-tu polaków.
Tak dla porównania, u Nas 6 obcokrajowców i 29-tu polaków.
W ich kadrze jest 14-tu obcokrajowców i 18-tu polaków.
Tak dla porównania, u Nas 6 obcokrajowców i 29-tu polaków.
Kadry wzięte z 90minut.pl
6 obcokrajowców i jedynie 1 z nich poza pierwszym składem więc jest dobrze
Swoją drogą, oprócz Mate, wszyscy za darmo przyszli. I akurat jedyny ten za którego coś zapłaciliśmy i to nie małe pieniądze jak na nasz klub jest poza składem a reszta pierwsze skrzypce gra
Edit: W sumie to 7 obcokrajowców mamy, bo Kitano jeszcze, ale na wypożyczeniu.
Carlitos x2 i nożownicy tracą w derbach punkty w ostatniej minucie. Mają tam pod Wawelem nosa do tych latynosów. Zapowiada się hiszpański wyścig o koronę króla strzelców (marzy się ciągle taki jakiś Carlitos u nas...)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.