Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 04/06/2017 23:07
Hehe przypomina mi sie nasz mecz z Cracovia za ptaka, identyko sytuacja, pilkarze w gazie, bramka na 1:1, atakuja a tu nagle zadymiona murawa, nim sie uspokoilo to zeszlo powietrze i Moskala w 93 minucie na 1:2...
Swoja droga zazdroscze bycia na stadionie i czucia atmosfery w Warszawie i Bialymstoku
Dziwna polityka nowego właściciela Korony.. Pozbywa się podstawowych zawodników.. Borjana brałbym między słupki do Pogoni..
A w Lechu konflikt Robaka z Bjelicą chyba już nie do zagaszenia , i Marcinek będzie musiał odejść , po tym jak się nie bał i przed kamerami trenera zjebał...
Ma ktos moze linka do tego komenatarza Robaka? Nie mialem przyjemnosci tego slyszec
Natomiast jesli chodzi o przydatnosc, ktoregoklwiek z nich w Pogoni, to ze wzgledow sportowych raczej tak, ale patrzac na to co wyprawiaja w szatni...nie jestem juz do konca przekonany.
Ma ktos moze linka do tego komenatarza Robaka? Nie mialem przyjemnosci tego slyszec
Natomiast jesli chodzi o przydatnosc, ktoregoklwiek z nich w Pogoni, to ze wzgledow sportowych raczej tak, ale patrzac na to co wyprawiaja w szatni...nie jestem juz do konca przekonany.
" sytuację jeszcze podkręciła sprzeczka Bjelicy z Robakiem. Chorwat w 86. minucie ściągnął walczącego o koronę króla strzelców snajpera i chciał mu podziękować za występ tradycyjnym uściskiem dłoni. A piłkarz krzyknął w jego stronę: – Raz jeden mogę cały mecz zagrać, kurwa?"
A co do Korony, pozbywają się zawodników, bo w ich miejsce mają przyjść niemieccy piłkarze, więc nie patrzą kto na jakim poziomie z obecnych zawodników jest, podobnie z trenerem było.
Były gwiazdor reprezentacji Czech, Milan Baros znalazł się na celowniku polskich klubów. Chęć zakontraktowania 35-latka wyraziły m.in. Sandecja, Zagłębie i Piast.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Były gwiazdor reprezentacji Czech, Milan Baros znalazł się na celowniku polskich klubów. Chęć zakontraktowania 35-latka wyraziły m.in. Sandecja, Zagłębie i Piast.
W październiku skończy 36 lat. Chyba raczej przesada już na tej pozycji. 5 bramek w lidze, jedna w LE... Raczej kaczka dziennikarska, tak jak w 2015 r., sam Baros podobno nie myśli ruszać gdzieś poza Czechy.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 12/06/2017 21:08
Kądzior idzie do nożowników. Szkoda, że Skorża go nie chciał, przydałby się do środka pola jak i na skrzydłach np. teraz w sytuacji kontuzji Deleva lub słabszej formy, któregoś z naszych skrzydłowych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.