Remis korony z kukurydzą i nasz remis z lechia daje nam 8
Niestety nie do końca bo,jeśli my zremisujemy a Korona też to ,faktycznie Termalica nas nie bierze ale Korona nas spycha lepszym bilansem bezpośrednich pojedynków,bo tak jest na koniec w tabeli a zostaje jeszcze Wisła Płock i Zagłębie ,które jeśli wygrają swoje mecze zepchną nas na 9 miejsce. No ale mam nadzieje ,że ten czarny scenariusz się nie sprawdzi, a sprawdzi się mój ,że 40 pkt da nam awans,bo inne wyniki też się spoko ułożą dla nas.
Wydaje mi sie ze bilans bramkowy najpierw sie liczy tak jak to mamy dzisiaj. Caly czas jestesmy na 6 miejscu
Ja mam wrażenie ,że przez inne kolejki bilans bramkowy faktycznie sie liczy ale jako ,że to już będzie ostatnia kolejka zasadnicza ,to na koniec przy równej liczbie punktów najpierw liczą się mecze bezpośrednie potem bramki. Żeby nie było, być może nie mam racji,tylko tak mi sie wydaje poprostu.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/04/2017 20:04
Kolejka cudów się zanosi. Niech nasi zepną poślady jak w dwóch ostatnich meczach i wygrają z Lechią, która dziś nic szczególnego nie pokazała i wiadomo, że na wyjazdach gra jeszcze gorzej.
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/04/2017 20:16
Na teraz jesteśmy na 7 miejscu (mała tabelka na 90 min. nie uwzględnia meczu za tydzień bezpośredniego Korony z Bruk-betem a on na pewno się odbędzie) nie jak sugeruje tabela na 6.
Jesli tam padnie remis i My nie wygramy z Lechia to w tej malej tabelce jesteśmy najsłabsi.
Innym słowy przy remisie musimy liczyc na korzystne wyniki.Porażka tez nas nie eliminuje ale tu juz warunków jest więcej.
Małecki i Robak pomogli nam bysmy tych szans mieli wiecej teraz czas by w końcu zagrać dobry mecz i udowodnić ze potencjał na górna cześć tabeli jednak jest.
Prawdopodobne może być, że:
- Wisła P. remisuje
- Termalika przegrywa
wchodzimy wtedy mimo ewentualnej porażki?
Wisła nas wtedy bierze i trzeba czekać na wynik Zagłębia, jeśli oni zremisują to wtedy przy takich wynikach ,mimo naszej porażki wchodzimy.
Przy równej ilości punktów między Pogonią, Płockiem, Termalicą i Zagłębiem wypadamy z grupy mistrzowskiej
Przy równej ilosci punktów między nami a Termalicą my awansujemy. Mamy lepszy bilans z nimi bo u nas było 5:0. Natomiast między nami a Koroną to wówczas Korona awansuje. Podsumowując wszyscy co biją się z nami o awans czyli Zagłębie, Korona, Termalica, Wisła P tylko z z kostką brukową mamy lepszy bilans. Generalnie trzeba wygrać bo każdy inny wynik nas spycha do dolnej ósemki
Prawdopodobne może być, że:
- Wisła P. remisuje
- Termalika przegrywa
wchodzimy wtedy mimo ewentualnej porażki?
Wisła nas wtedy bierze i trzeba czekać na wynik Zagłębia, jeśli oni zremisują to wtedy przy takich wynikach ,mimo naszej porażki wchodzimy.
Przy równej ilości punktów między Pogonią, Płockiem, Termalicą i Zagłębiem wypadamy z grupy mistrzowskiej
Przy równej ilosci punktów między nami a Termalicą my awansujemy. Mamy lepszy bilans z nimi bo u nas było 5:0. Natomiast między nami a Koroną to wówczas Korona awansuje. Podsumowując wszyscy co biją się z nami o awans czyli Zagłębie, Korona, Termalica, Wisła P tylko z z kostką brukową mamy lepszy bilans. Generalnie trzeba wygrać bo każdy inny wynik nas spycha do dolnej ósemki
moze byc jeszcze chyba ukladanka 3 lub wiekszej ilosci druzyn !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.